Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Recreatieve activiteiten 2019

donderdag, 21 februari 2019

Naast de dagbesteding hebben cliënten die bij SEIN wonen allerlei mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Cliënten kunnen gaan zwemmen, sporten of bijvoorbeeld paardrijden. Ze kunnen natuurlijk ook naar huis, al dan niet onder begeleiding op bezoek bij familie of samen met familieleden of vrijwilligers iets ondernemen.

Voor cliënten van De Cruquiushoeve en Meer en Bosch organiseert de afdeling Recreatie diverse activiteiten. Deze activiteiten staan op de Jaarposter Recreatie 2019.
Het Zomerfeest zal dit jaar plaatsvinden van 5 tot en met 13 juni 2019. Cliënten zijn volkomen vrij om te kiezen of ze wel of niet willen deelnemen aan recreatieve activiteiten.

Bij allerlei activiteiten is de inzet van vrijwilligers hard nodig. Daarnaast is er een behoefte aan vrijwilligers zodat er meer tijd en aandacht is voor de cliënten. Voor vrijwilligers is er op al onze woonlocaties van alles te doen, zoals wandelen met een cliënt, samen boodschappen doen of gewoon een praatje komen maken. De cliënten waarderen dat heel erg en meer vrijwilligers zijn dan ook van harte welkom!

Wilt u meer informatie of zich wellicht aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Debbie Korporaal, Teamleider Recreatie en Vrijwilligerswerk, via
telefoonnummer: 023-558 8791
of stuur een e-mail naar: dkorporaal@sein.nl