Nieuws

Aangepaste tijden poliklinieken voor aanvragen herhaalrecepten en telefonische bereikbaarheid

dinsdag, 5 juni 2018

In de maanden juni, juli en augustus gelden aangepaste tijden voor de telefonische bereikbaarheid van de poliklinieken van SEIN. Herhaalrecepten kunnen alleen in de ochtend worden aangevraagd bij de secretariaten van de poliklinieken.

Mocht er sprake zijn van spoed, volg dan de instructie op de voicemail van de poliklinieksecretariaten of bel het algemene nummer. Voor de poliklinieken in de regio Midden- en West-Nederland kunt u daarvoor bellen naar 023 558 8000 en kiezen voor de optie ‘spoed’ in het keuzemenu. Voor de regio Noord- en Oost-Nederland belt u met 038 845 7171. Voor beide regio’s geldt dat u iemand aan de lijn krijgt die de dienstdoende neuroloog in kan schakelen.

Nieuw Elektronisch Patiëntendossier

SEIN werkt sinds 7 mei 2018 met een nieuw Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Een EPD is een digitaal dossier waarin medisch specialisten en andere zorgverleners zoals psychologen en maatschappelijk werkers (medische) gegevens van patiënten kunnen opslaan en raadplegen. Met het nieuw EPD werkt SEIN aan de continue verbetering van patiëntveiligheid voor een goede kwaliteit van zorg.

Het werken met het nieuwe systeem heeft echter wat meer tijd nodig om alles zorgvuldig te laten verlopen. Na augustus is de bereikbaarheid van de poliklinieken weer zoals u van ons gewend bent. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Lees meer over het nieuw EPD in het artikel: SEIN werkt met een nieuw Elektronisch Patiëntendossier