Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

VIP event kinderwoongroep De Vlinder

woensdag, 11 april 2018

Wil jij eens een kijkje nemen bij SEIN op een woongroep voor kinderen? Dat kan op 25 april van 11 tot 16 uur. Iedereen is van harte welkom!

In mei wordt een nieuwe woongroep voor kinderen geopend in gebouw 8 op De Cruquiushoeve. Iedereen is van harte welkom tijdens het VIP event om deze woongroep De Vlinder te komen bekijken voordat die wordt geopend. 

We bieden geheel vrijblijvend:

- een rondleiding door de woning;
- informatie over wonen bij SEIN;
- iets lekkers te eten en drinken;
- speelgelegenheid voor de kinderen.

Kun je die dag niet maar ben je wel geïnteresseerd? Of heb je nog vragen? Mail naar:zorgbemiddeling@sein.nl. Wij beantwoorden graag alle vragen en kunnen ook een afspraak maken voor een persoonlijke oriëntatie. 

WatVIP event kindergroep De Vlinder
WanneerWoensdagmiddag 25 april 2018
TijdVan 11.00 tot 16.00 uur
WaarGebouw 8 op De Cruquiushoeve

Bekijk voor meer informatie ook de flyer: VIP event kinderwoongroep De Vlinder (pdf).