Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Godin van de Lente

maandag, 9 april 2018

Op Manege De Cruquiushoeve is een veulentje geboren!

Zaterdagochtend in de vroege uurtjes is de Fjordenmerrie Inger bevallen van een merrieveulen: Ostara. De vader van Ostara is de fjordenhengst Flurry. Wil je moeder en veulen komen bewonderen dan zijn ze bij mooi weer te vinden in het weiland naast de manege en bij slecht weer zijn ze op stal te bezoeken tijdens de openingsuren van de manege.

Voor mensen met een beperking kan paardrijden therapeutisch werken. Maar natuurlijk is het ook gewoon erg leuk om in je vrije tijd paard te rijden. Bij manege De Cruquiushoeve van epilepsiecentrum SEIN kan het allebei.