Nieuws

Heemstedeloop op 27 oktober en SEIN is het goede doel

woensdag, 23 oktober 2019

Op zondag 27 oktober a.s. wordt de jaarlijkse Heemstedeloop weer gehouden. Dit jaar is SEIN het goede doel van de loop! We hopen van het ingezamelde geld een tovertafel te kunnen aanschaffen voor onze cliënten.

Heemstedeloop

De Heemstedeloop is een gezellige herfstloop in de omgeving van Heemstede die inmiddels is uitgegroeid tot een fenomeen in de regio Kennemerland. De Heemstedeloop vindt dit jaar plaats op zondag 27 oktober a.s. en loopt ook langs ons terrein Meer en Bosch.

SEIN als goede doel

SEIN is dit jaar het goede doel van de Heemstede Loop! Dit betekent dat de lopers bij het kopen van een startbewijs extra kunnen doneren voor SEIN. Wij hopen natuurlijk dat veel lopers dat doen. 

Ook doet er dit jaar een SEIN-team mee aan de loop. De 16 collega’s lopen de 5 of 10 kilometer en zijn te herkennen aan het SEIN-shirt. Zij laten zich graag sponsoren voor hun inspanning. 

Een tovertafel voor onze cliënten

Van de donaties zou SEIN graag een tovertafel aanschaffen. Die tovertafel is bedoeld voor onze cliënten in Cruquius die vanwege hun complexe epilepsie en andere beperkingen niet meer thuis kunnen wonen. 

Een tovertafel projecteert spellen door middel van licht. Dat is niet alleen leuk voor de cliënten, maar stimuleert hen ook om meer te bewegen en op een leuke manier contact te maken met anderen.

Helpt u mee?

Ook mensen die niet deelnemen aan de loop kunnen helpen die tovertafel te realiseren en ons SEIN-team sponsoren. Dat kan door een bijdrage over te maken op NL83INGB0675251125 onder vermelding van Sponsorloop Heemstede.
Iedere bijdrage is welkom. 

Kijk voor meer informatie over de loop op: heemstedeloop.nl 
Daar staat o.a. ook het parcours en het programma