Nieuws

Epilepsie Night Walk 2019

donderdag, 17 oktober 2019

Na het succes van vorig jaar organiseert het Epilepsiefonds zaterdag 2 november 2019 opnieuw een Night Walk in Bunnik. Een unieke en bijzondere wandeltocht mét elkaar en vóór elkaar. Een wandeltocht voor jong en oud, met en zonder epilepsie, met en zonder een beperking. Want met iedere stap die we straks letterlijk samen zetten, zamelen we geld in voor meer onderzoek naar epilepsie. En dat is hard nodig, want 120.000 mensen in Nederland kampen dagelijks met deze impactvolle aandoening en vooralsnog is epilepsie nog niet te voorkomen of te genezen. Met meer onderzoek hopen we daar verandering in te kunnen brengen.

Hoe werkt het?

We vertrekken op 2 november vanuit de Landgoederij in Bunnik. De diverse afstanden (3, 6, 10 en 15 kilometer) zullen op verschillende tijden starten, maar vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom. Ook mensen met beperkingen zijn van harte welkom. De route van 3 km is geschikt voor rolstoelen. Het is wel handig als mensen dat dan zelfstandig kunnen of zelf hulp mee hebben.  

Inschrijven

Je kunt zelf een team samenstellen, bij een bestaand team aansluiten of in je eentje lopen en nieuwe contacten opdoen tijdens de Night Walk. Inschrijven kan via de knop "Schrijf je in", die je in de groene balk bovenaan vindt. Meelopen kost €19,95. Voor dat bedrag ontvang je een startbewijs, een Night Walk-muts, een zaklampje en een tasje met spulletjes voor onderweg. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis en kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen meelopen voor € 9,95 per persoon. 

Loop mee en steun het Epilepsiefonds! Meer weten? Kijk op epilepsienightwalk.nl 

Een bus voor SEIN cliënten en familie

Als daar voldoende animo voor is, zal het Epilepsiefonds een bus laten rijden vanuit SEIN Cruquius/Heemstede naar Bunnik en de mensen na het evenement weer terugbrengen. Wil je mee? Schrijf je in via de website epilepsienightwalk.nl en meld je aan voor de bus door een e-mail te sturen naar gommers@epilepsiefonds.nl. Hou er rekening mee dat bij onvoldoende aanmeldingen voor de bus, eigen vervoer geregeld moet worden. 


https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/