HomeWoonzorg en dagbestedingWoonvormenWonen voor kinderen en jongeren

Wonen in een groep voor kinderen / jongeren

Kinderen

Kinderen verblijven bij SEIN in groepen van zes. De kinderen hebben een eigen slaapkamer en een gemeenschappelijke woonkamer en speelkamer. In sommige woongroepen delen zij  twee grote badkamers en in andere woningen hebben zij een individuele badkamer. Daarnaast is er een (omsloten) buitenruimte. Woningen op de eerste verdieping kunnen gebruik maken van de buitenruimte op de begane grond of maken gebruik van grote schuiframen (serre). De begeleiding is afgestemd op de zorgzwaarte van de groep als geheel. 

Jongeren

Voor jongeren is er een ondersteuningsaanbod binnen een groep of een aanleunappartement. Deze keuze hangt af van de mogelijkheden van de jongere.  

Bij wonen in een groep hebben de jongeren een eigen zit-slaapkamer en badkamer. Zij delen een gemeenschappelijke woonkamer. 

In een aanleunappartement heeft de jongere een zitkamer met keuken, een slaapkamer en eigen sanitair. De aanleunappartementen zijn in het gebouw waar ook vier groepswoningen zijn. Als het nodig is, kan de jongere dan ook een beroep doen op de begeleiding of gebruik maken van de faciliteiten van het gebouw.

Samen met een cliënt en zijn familie kijkt SEIN welke ondersteuning het best passend is. SEIN kan niet garanderen dat cliënten altijd in dezelfde woning met dezelfde cliënten en begeleiders blijven wonen. Soms is een keer verhuizen noodzakelijk.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/