Kom wonen bij SEIN!

Plekken vrij voor mensen met epilepsie en een beperking 

Sommige mensen met epilepsie en een beperking hebben veel zorg en begeleiding nodig. Daardoor kunnen zij soms niet (meer) zelfstandig wonen of thuis verblijven. Zij kunnen terecht bij SEIN, van jong tot oud. Er is een breed woonaanbod, variërend van veel zorg tot zelfstandiger en van permanent tot tijdelijk (logeren).

Waarom wonen bij SEIN?

Bij SEIN staat de cliënt centraal. De cliënten worden ondersteund bij het wonen en dagelijks leven zodat zij zo goed mogelijk kunnen functioneren. Naast epilepsie ervaren zij vaak een beperking op één of meerdere vlakken, waaronder een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en diverse ziektebeelden. Alle medewerkers van SEIN hebben expertise in epilepsie en aanverwante aandoeningen. Er is altijd medische en neurologische zorg op afroep beschikbaar en er is een vast team van wakende medewerkers in de nacht. De zorg wordt ondersteund door technische voorzieningen.  

In Cruquius, Heemstede en Zwolle wonen cliënten prettig en veilig in speciale woonvoorzieningen ingericht op mensen met epilepsie. Locatie De Cruquiushoeve in Cruquius is autoluw met voorzieningen als school De Waterlelie, dagbesteding, manege, zwembad en de kinderboerderij. Ook het terrein op locatie Meer en Bosch in Heemstede is autoluw terrein met monumentale panden nabij winkels en openbare voorzieningen. Locatie Fonteinkruid in Zwolle is een kleinschalige woonvoorziening middenin de wijk. Bewoners verblijven in modern ingerichte woonvoorzieningen en beschikken over een prachtige beleeftuin en dagbesteding in de woonlocatie. 

Dagbesteding bij SEIN

Alle jongeren en volwassenen met een beperking kunnen overdag terecht bij de dagbesteding van SEIN, ook als zij niet bij SEIN wonen. De activiteiten zijn op maat gesneden en afgestemd op de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt. SEIN biedt een breed scala aan dagbestedingsactiviteiten waaronder ontwikkelingsspellen, bewegingsactiviteiten, snoezelen en arbeidsmatige activiteiten zoals computerwerk en inpakwerkzaamheden.

Interesse in wonen of dagbesteding

Bent u geïnteresseerd in wonen of dagbesteding bij SEIN? U kunt altijd een afspraak maken voor een rondleiding. Dat kan op de locaties Meer en Bosch in Heemstede, De Cruquiushoeve in Cruquius en Fonteinkruid in Zwolle. Neem gerust contact op met de afdeling Zorgbemiddeling via telefoon: 023-558 8416 of e-mail: zorgbemiddeling@sein.nl voor al uw vragen over wonen of dagbesteding.