Logeeropvang voor kinderen en jongeren

Bij SEIN logeren kinderen en jongeren met epilepsie, een verstandelijke beperking, lichamelijk beperking en/of gedragsproblemen in Logeerhuis de Zonnebloem op terrein De Cruquiushoeve.

Voor de kinderen is logeren ontspannend en leuk. Voor de ouders is logeeropvang vaak onmisbaar om even tijd te besteden aan andere dingen dan zorg.

Dagopvang en nachtopvang

In het Logeerhuis kunt u terecht voor diverse vormen van opvang:

  • opvang in de weekenden (voor een of meer nachten en/of dagen)
  • opvang door de week (een of meer nachten)
  • dagopvang
  • noodopvang (bij medische problemen, gedragsproblemen of gezinsproblemen)
  • opvang in vakanties.

U kunt afspreken dat uw kind regelmatig komt logeren, bijvoorbeeld elke zaterdag of zondag. Maar af en toe een nachtje is ook mogelijk.

Logeeropvang bij SEIN: veilig en leuk

Een deskundig team van enthousiaste HBO-geschoolde begeleiders geeft uw kind de (epilepsie)zorg die het nodig heeft. Natuurlijk doen de kinderen ook veel leuke dingen, zoals spelen, snoezelen, knutselen. De kinderen en jongeren kunnen wandelen, fietsen, skelteren op het autoluwe terrein, spelen in de omheinde tuin met speeltoestellen en naar de kinderboerderij, manege of zwembad op het terrein gaan.

Uw kind slaapt veilig in de logeeropvang van SEIN. Er is
’s nachts bijvoorbeeld altijd een nachtwacht aanwezig in het gebouw.

Logeert uw kind wat langer of vaker in logeerhuis de Zonnebloem? Dan maakt het zorgteam samen met u een individueel ondersteuningsplan (IOP)