Cadeauwinkel EigenwijZ

Activiteiten

EigenwijZ is een kleurrijke cadeauwinkel met creatieve producten gemaakt door deelnemers uit ons activiteitencentrum. We zijn trots op wat er in de verschillende groepen zoals bij de afdeling; Atelier, Houtgroep, Kaarsenmakerij, Textiel en in EigenwijZ wordt gemaakt en vinden het een eer om deze artikelen te verkopen! In EigenwijZ draaien wij, de deelnemers en de begeleiding samen de winkel. Hier komt van alles bij kijken zoals het prijzen, de boekhouding het leuk inpakken van een cadeautje en nog veel meer. Naast deze winkelwerkzaamheden maken we zelf ook allerlei producten en volgen hierbij de seizoenen. Om je een indruk te geven; wij maken o.a. kaarten, gedecoreerde potten, kunstzinnige dienbladen, bezems, producten met kralen en tijdens de wintermaanden allerlei lekkers voor de vogels .

Deelnemers

In EigenwijZ gaan wij ervan uit dat iedereen talenten heeft, door mensen daar op aan te spreken en elkaar eventueel aan te vullen komen we samen tot een mooi geheel. Als je het leuk vindt, ben je van harte welkom om eens te komen kijken bij ons in de winkel. Je ziet iedereen dan aan zijn eigen werkzaamheden bezig en deelnemers vertellen je daar graag wat over.

Begeleiding

Naast dat we in de winkel onze spullen verkopen staan we ook regelmatig op allerlei markten, uiteraard wordt je ook daar geholpen door een deelnemer samen met de begeleiding van onze groep.

Winkel EigenwijZ

Begeleiding

Bij EigenwijZ verschilt de begeleidingsstijl per cliënt. De één heeft genoeg aan een voorbeeld, de ander heeft veel begeleiding nodig.

Terug naar arbeidsmatige activiteitengroepen op De Cruquiushoeve.