Cadeauwinkel EigenwijZ

EigenwijZ is de cadeauwinkel van SEIN met zelfgemaakte artikelen, zoals kunst, kinderspeelgoed, woonaccessoires, allerlei cadeautjes en kaarten, lekkers voor de vogels en nog veel meer. Gemaakt door cliënten van de afdelingen hout, textiel, kaarsen, het atelier  en van EigenwijZ zelf.
Ook wordt u als klant in de winkel door cliënten geholpen.

Activiteiten

EigenwijZ heeft naast de winkel ook een werkruimte. De cliënten leren bijvoorbeeld omgaan met de kassa, maken en bedenken artikelen, kleuren draagtassen, maken sieraden en beschilderen woonaccessoires. Cliënten richten ook de winkel in en verkopen artikelen op markten.

Cliënten

De mogelijkheden en interesses van de cliënten die werken bij EigenwijZ verschillen. Als team van EigenwijZ zorgen wij dat de winkel draait en iedereen levert daarin zijn aandeel. Van inpakken, tot prijzen, etaleren, achter de kassa klanten helpen, boekhouden enz. Daarnaast maken wij kaarten, sieraden en decoreren en maken wij woonaccessoires.

Winkel EigenwijZ

Begeleiding

Bij EigenwijZ verschilt de begeleidingsstijl per cliënt. De één heeft genoeg aan een voorbeeld, de ander heeft veel begeleiding nodig.

Terug naar arbeidsmatige activiteitengroepen op De Cruquiushoeve.

vr porn