Vakantiekracht / zorgbuddy

2028 - 2554
Werktijd
16 - 32
Locatie
Cruquius/Heemstede
Solliciteer

Ben jij op zoek naar een tijdelijke (vakantie)baan in de zorg waarbij geen dag hetzelfde is? En ben je geïnteresseerd in de gehandicaptenzorg? Dan is SEIN op zoek naar jou!

We hebben verschillende mogelijkheden in de periode tussen juni en eind september, waarbij we verwachten dat je minimaal drie weken beschikbaar bent. Het is een unieke kans om ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg en we hopen jou deze zomer rond te zien lopen op onze locaties in Cruquius of Heemstede.

Een vakantiebaan is voor maximaal 6 weken. Ben je langer dan deze periode beschikbaar, dan hebben we ook mogelijkheden als Zorgbuddy. En als het van beide kanten bevalt, kunnen we samen kijken naar mogelijkheden om een opleiding te volgen.

Wat ga je doen?

Als vakantiekracht of zorgbuddy bij SEIN bezorg je onze cliënten met epilepsie en een verstandelijke beperking samen met je collega’s een mooie dag. Je biedt hen een zinvolle dagbesteding en helpt hen bij de dagelijkse zorg. Hierbij kun je denken aan het toezicht houden op cliënten, maaltijden verzorgen en helpen opruimen. Het is meer dan zorgen alleen: ook wandelen, puzzelen en spellen spelen met de cliënten behoort tot de taken, net als het begeleiden van de cliënten naar- en bij de dagbesteding. We hebben verschillende dagbestedingsgroepen en een manege waar veel cliënten graag naar toe gaan.

Kortom: geen dag is hetzelfde bij SEIN!

Wie ben jij?

Je bent 16 jaar of ouder, creatief en nieuwsgiering naar nieuwe uitdagingen. Je bent een betrokken persoon bij collega’s en cliënten. Verder ben je geïnteresseerd in de doelgroep meervoudig gehandicapte bewoners en wil je graag zorgen dat onze cliënten de komende (zomer)periode  een fijne tijd zullen hebben. Je hoeft geen zorgopleiding te volgen of afgerond te hebben voor deze functie, dit is natuurlijk wel een plus. Je bent bereid wisselende diensten te werken; dat kan overdag zijn, maar ook in de avonden of de weekenden. Voor de nachtdienst hebben wij een vast team.

Jouw team

Binnen SEIN hebben wij op onze prachtige locaties in Cruquius en Heemstede meerdere gebouwen waarin verschillende doelgroepen cliënten wonen. Ook op onze dagbesteding zijn er mogelijkheden voor begeleiding bij de verschillende dagactiviteiten.
Je zult tijdelijk worden aangesteld binnen één van onze gebouwen of bij de dagbesteding met een vast team en vaste cliënten. Het is een uitdagende werkplek waar je je kennis kan verbreden en waar je mensen kunt helpen een fijne dag te hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:

  • een leuke, flexibele baan in een van onze enthousiaste zorgteams;
  • een aantrekkelijk salaris tussen €13,-  en €16,37 bruto/uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • een salaris volgens de CAO Ziekenhuizen, waarbij je ook een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van elk 8,33%. krijgt en een reiskostenvergoeding;
  • een unieke kans om ervaring op te doen met kinderen, jongeren en volwassenen binnen de gehandicaptenzorg.

Solliciteren, zo werkt het!Wil je onze zorgteams komen versterken? Je kunt het ons laten weten via de onderstaande sollicitatieknop. Vermeld hierbij graag in welke periode en voor hoeveel dagen per week je beschikbaar bent.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Jannet Hofman
Coordinator flexpool

Meer informatie?

Marjolein Vijverberg
Recruiter

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV niet verplicht)

Solliciteer