Orthopedagoog - Psycholoog

3850 - 5801
Werktijd
32 - 36
Locatie
Cruquius
Meelopen Solliciteer

Gezocht voor gehandicaptenzorg! Leuk mens die psycholoog/orthopedagoog is.

Wat ga je doen?

Als orthopedagoog/psycholoog is je thuisbasis het gezondheidscentrum op de landelijk gelegen Cruquiushoeve of het wat meer dorpse Heemstede. Hier werk je interdisciplinair samen met andere behandelaren (artsen, neuroloog, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek etc). Ook ben je vaak op de woongebouwen te vinden, zodat je een band opbouwt met de bewoners en hun begeleidende teams . Omdat SEIN verschillende doelgroepen kent, zoals zorg- of begeleidingsintensief, kind & jeugd kun je veel kanten op.

Je bent zorginhoudelijk eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan en -proces van de cliënt. Je ziet toe op de uitvoering van het zorginhoudelijke beleid van de cliënten. Verder neem je als voorzitter deel aan ondersteuningsplanbesprekingen met begeleiders en overleggen met andere behandelaren.
Je stuurt zorgpersoneel inhoudelijk aan bij de bejegening, begeleiding en behandeling van cliënten. Daarnaast draag je zorg voor het realiseren van het zorg- en behandelbeleid en stimuleer je de uitvoering hiervan door de multidisciplinaire teams. Ook neem je deel aan expertiseteams, ontwikkel je inhoudelijk beleid, geef je scholingen en heb je affiniteit met het doen van (wetenschappelijk) onderzoek.
Afhankelijk van jouw kwaliteiten zoeken we een match met de bij jou passende doelgroep(en).

Wie ben jij?

Je hebt een academische opleiding tot orthopedagoog/psycholoog, met minimaal drie jaar ervaring als orthopedagoog/psycholoog. Je hebt kennis van problematiek bij én ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, waar sprake is van co morbiditeit/complexe problematiek. Daarnaast heb je ervaringskennis inzake het toepassen van meerdere psychologische behandelmethoden en –technieken: gedragstherapie, systeemtherapie, EMDR, Competentiegericht werken, Gentle Teaching. Ervaring in het werken met een gedragsmoeilijke doelgroep is een pré.
Tact, inlevingsvermogen, humor en overtuigingskracht in de contacten met cliënten, verwanten en met andere disciplines zijn je niet vreemd. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en functioneert goed binnen een multidisciplinair team.
Samengevat zoeken we dus eigenlijk gewoon een leuk mens die "toevallig" ook psycholoog/orthopedagoog is.

Jouw team

Het onderdeel Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling aan cliënten met complexe epilepsie en aanverwante problematiek. De zorgvraag van onze bewoners is complex en bevindt zich naast de ingewikkelde epilepsie op het snijvlak van drie sectoren: de verstandelijke gehandicaptenzorg, de jeugdzorg en psychiatrie. Bij SEIN wonen cliënten van alle leeftijden en alle verstandelijke niveaus. Ondersteuning wordt geboden volgens de principes van Gentle Teaching en Competentiegericht Werken.
Het team van psychologen/orthopedagogen bestaat uit 12 collega’s en bruist. Het is een jong team, waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. We geven veel  aandacht aan professionalisering en ondersteunen elkaar bij complexe casuïstiek.

Arbeidsvoorwaarden

Op basis van ervaring word je ingeschaald in salarisschaal FWG 65  met een max van  € 5801,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week.  Aantal uren in overleg te bepalen. 
Je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% ​
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness en fietsplan.

Meer informatie

Yvonne van 't Schip (GZ psycholoog Lang Verblijf) vertelt je graag meer over de vacature: telefoon 0654915474  (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Solliciteren, zo werkt het!Solliciteren kan voor 10 mei aanstaande via de sollicitatieknop hieronder

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Yvonne van 't Schip
Psycholoog

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV niet verplicht)

Solliciteer