Verpleegkundig Specialist / AGZ of Physician Assistant Polikliniek Zwolle

3389 - 4964
Werktijd
28 - 36
Locatie
Zwolle
Meelopen Solliciteer

Wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten?
 
Ben jij afgestudeerd als verpleegkundig specialist of physician assistant en heb je affiniteit met de doelgroep, dan zijn wij op zoek naar jou! Spreek jouw ambities uit in een persoonlijk gesprek en we kunnen dan bekijken of deze aansluiten op de functie die wij jou willen bieden.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als verpleegkundig specialist of physician assistant bij SEIN. Je behandelt en begeleidt, jongeren of volwassenen met epilepsie. Je werkt poliklinisch samen met neurologen, psychologen en maatschappelijk werkenden. Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting. Het gaat hierbij niet alleen om de epilepsie maar juist om de kwaliteit van leven. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt. Er is voldoende ruimte voor projecten zoals transitiezorg, zelfmanagement en epilepsie en zwangerschap.

Wie ben jij?

In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice of de MPA, Master opleiding tot Physician Assistant, afgerond en ervaring als verpleegkundig specialist of physician assistant.
Het trekt je aan om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast heb je tact, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair werken.

Jouw team

Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Zwolle en daarnaast word je ook op één van de buitenpoliklinieken ingezet.
De groep verpleegkundig specialisten bestaat uit vijf enthousiaste (toekomstige) collega’s, die met veel toewijding in een informele sfeer met elkaar samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Als afgestudeerd verpleegkundig specialist of als physician assistant word je ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 3.389,-- en maximaal € 4.964,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • SEIN kent een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • In overleg worden je contracturen bepaald, echter voor deze functie geldt een minimum van 28 uur per week.
  • Deze vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Na dat jaar is er, bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • ​De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!

Je motivatiebrief en CV zien wij graag tegemoet via de sollicitatieknop hieronder. Zien we in jou de ideale kandidaat, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer informatie?

Anita Middeldorp
HZE Zorgeenheid Volwassenen

Meer informatie?

Collega's verpleegkundig specialist
verpleegkundig specialist

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV verplicht)

Solliciteer