Begeleider voor bewoners met epilepsie

2129 - 3318
Werktijd
16 - 36 uur
Locatie
Cruquius/Heemstede
Meelopen Solliciteer

Écht aandacht kunnen geven aan de cliënt, bij een organisatie die werk maakt van jouw ontwikkeling in een baan die perfect aansluit bij jouw interesses. SEIN geeft jou ruimte!

Wat ga je doen?

Als begeleider zet jij je in voor de bewoners met epilepsie. Wat je taken zijn, hangt af van de bewoners voor wie je zorgt. Er wonen bij SEIN namelijk veel verschillende mensen met verschillende behoeften. Zo wil Femke van 6 jaar het liefst samen buiten schommelen, wil Gerard van 63 jaar zo veel mogelijk zelfstandig zijn, terwijl Justin van 24 jaar hulp nodig heeft bij veel dagelijkse dingen en communiceert via pictogrammen. Jij kiest zelf met welke doelgroep en in welk team jij graag werkt. Binnen SEIN wonen de volgende groepen bewoners:

Wanneer je bij SEIN solliciteert, kijken we samen welke doelgroep en locatie het beste bij jou past. Jij kan zo gaan doen wat jou aanspreekt en waar jij goed in bent. Door de variatie aan doelgroepen en de aanwezigheid van verschillende expertises, kun jij jezelf breed ontwikkelen. Bij SEIN stimuleren we jouw ontwikkeling. Omdat het belang van de cliënten en onze collega’s voorop staat, geven wij je daarnaast de ruimte om écht aandacht te kunnen geven aan een cliënt. Niet alleen prettig voor de cliënt, maar ook voor jou! Zo krijg jij voldoende mogelijkheden om de zorg op een optimale én prettige manier uit te voeren.

Samen met je team voer je de afspraken binnen het individuele ondersteuningsplan van de cliënt uit. Denk hierbij o.a. aan het bieden van begeleiding, lichamelijke zorg, activiteiten, observatie, rapportage, medicatieverstrekking en verpleegtechnische handelingen. Dit doe jij op een prachtige locatie; in de mooiste panden of in de ruime natuur. Kom jij ook werken in ons expertisecentrum?

Wie ben jij?

 • Je hebt een zorgopleiding afgerond op mbo 3 of 4- of hbo-niveau of zit in het laatste jaar van je opleiding.
 • Je hoeft nog geen ervaring te hebben met epilepsie. Wij leren je alles wat je daarover moet weten.
 • Epilepsie is onvoorspelbaar. De bewoners hebben soms veel aanvallen en soms niet. Het is daarom belangrijk dat jij flexibel bent.
 • Natuurlijk verwachten we ook dat je goed zorgt voor onze bewoners. Daarbij hoort onder andere respect en je inleven in de bewoners.
 • Je bent bereid wisselende diensten te werken. In Cruquius en Heemstede werk je overdag en in de avond; voor de nachtdienst hebben wij een vast team. Medewerkers in Zwolle draaien ook nachtdiensten.

Wil je nog meer vrijheid in het bepalen van je werktijden? Kijk dan bij onze vacature Begeleider Flexpool (Cruquius en Heemstede).

Jouw team

Bij SEIN wonen bijna 400 mensen met epilepsie die dag en nacht op goede begeleiding rekenen. Als begeleider ben jij één van de ongeveer 800 medewerkers die voor hen zorgen. Je werkt in een vast team met een vaste groep cliënten op locatie Cruquius, Heemstede of Zwolle. Het terrein in Cruquius is het grootste met 9 moderne woongebouwen, een logeerhuis, gezondheidscentrum, dagbesteding, manege en school De Waterlelie. In Heemstede verblijven de bewoners in mooie monumentale panden nabij het Groenendaalse bos en allerlei openbare voorzieningen. In Zwolle verblijven de bewoners in een kleinschalige woonvoorziening met eigen beleeftuin in de Zwolse woonwijk Stadshagen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van functie en ervaring ontvang je bij 36 uur werken per week een salaris van maximaal € 3.120 bruto (begeleider niveau 3, functiegroep 35) of € 3.318 bruto (begeleider niveau 4, functiegroep 40) per maand.
 • Per 1 december 2023 een structurele (CAO) salarisverhoging van 5%
  Per 1 juni  2024 een structurele (CAO) salarisverhoging van 5%
 • Hier bovenop ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Ook meeruren kan je laten uitbetalen of opsparen.
 • SEIN kent een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van elk 8,33%
 • In eerste instantie is een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar van toepassing, met na dat jaar de intentie tot een vast dienstverband.
 • Jij bepaalt hoeveel uur je werkt: 16 tot 36 uur is mogelijk.
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • SEIN investeert in zijn medewerkers. Er is veel ruimte voor ontwikkelmogelijkheden en een ruim studieaanbod ook op het gebied van epilepsie. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz.
 • Er is veel ruimte om je eigen werk vorm te geven.
 • Je werkt in een vast team vol leuke en professionele collega's.
 • SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals sport en fietsplan.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!


Je solliciteert op de functie van begeleider voor bewoners met epilepsie via de sollicitatieknop. 
 

Meer informatie?

Dionne Hasselman
Recruiter

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken!

Solliciteer