Begeleider gedragsintensieve cliënten (niveau 3 en 4)

2028 - 3160
Werktijd
24 - 36
Locatie
Cruquius
Meelopen Solliciteer

Werken in de top van jouw vakgebied: dat is niet altijd makkelijk, maar wel ontzettend leuk en bevredigend! Wij geven jou de ruimte dit optimaal te kunnen doen én je hierin te ontwikkelen. Word jij begeleider bij onze woongroepen voor cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben?

Wat ga je doen?

Jij werkt bij de meest complexe doelgroep binnen SEIN. De cliënten (zowel kinderen, jongeren als volwassenen) hebben een begeleidingsintensieve zorgvraag. Naast epilepsie is er vaak sprake van een psychiatrische stoornis, een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en/ of autisme, maar ook moeilijk verstaanbaar gedrag.

Samen met je collega’s hebben jullie als team genoeg lef, daadkracht en empathie om met deze doelgroep te werken. De complexiteit van deze doelgroep maakt het werk juist zo mooi: de impact op de cliënt is groot. Ook al merk je dit niet direct in het gedrag van de cliënt. Alle cliënten hebben behoefte aan voorspelbaarheid en een veilig gevoel. Ze willen precies weten waar ze aan toe zijn. Onverwachte dingen leiden vaak tot stress en sommige van deze bewoners kunnen daar heftig op reageren.

Gelukkig zijn er ook veel andere momenten waar er meer plezier is. Zoals het zomerfeest, waar de cliënten lang naar uitkijken (en jij daardoor ook!). Maar ook een bezoekje aan de manege, zwemmen, cupcakes maken of de hele avond monopolyen tijdens je avonddienst. En niet te vergeten samen een rondje met de duofiets over het prachtige terrein. Vooral door jouw aandacht zie je het gedrag van de cliënt veranderen. De cliënten hebben iedere dag een zinvolle dagbesteding. Onder andere hiermee proberen we hen zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de maatschappij. Wij kijken hierbij goed naar wat de cliënten aankunnen. Wanneer iets niet gaat, bedenken we een alternatief.

Niet alleen voor onze cliënten zijn deze momenten belangrijk, ook voor jou. Want alleen zo kun jij je werk goed en prettig uitvoeren. Daarom krijg je bij SEIN de ruimte om deze begeleiding en zorg op maat te organiseren.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (zorg)diploma niveau 3, 4 of 5 (HBO).
 • Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training.
 • Jij biedt zowel begeleiding als zorg.
 • Je creëert rust en kunt je flexibel aanpassen naar de situatie.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (geen nachtdiensten).

Jouw team

Je werkt in een hecht en ontwikkelingsgericht team, waar een plezierige collegiale werksfeer heerst. De collega’s zijn zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar. Met elkaar werken zij bewust aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod.

Dit vinden wij belangrijk. Daarom word je bij SEIN hierin goed ondersteund. Bijvoorbeeld door in te gaan op jouw initiatieven voor de cliënten en door de uitgebreide scholingsmogelijkheden die we intern bieden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van minimaal € 2028 en maximaal € 3160 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring exclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • Ook ontvang je een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
 • Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fitnessregeling en fietsenplan.
 • Jij kiest hoeveel je werkt: 24 tot 36 uur per week.
 • In eerste instantie is een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar van toepassing, met na dat jaar de intentie tot een vast dienstverband.
 • Er is een uitgebreide epilepsiescholing en er zijn andere benodigde scholingen zoals agressiebeheersing, reanimatie, autismescholing, Gentle teaching.
 • Er is veel ruimte om je eigen werk vorm te geven.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!


Geen CV en/of motivatie bij de hand? Geen probleem, je kunt direct solliciteren met alleen je contactgegevens.

Eerst sfeer proeven? Of vragen over werken bij SEIN? Neem dan gerust contact op zodat we een afspraak kunne maken en loop gerust eerst een dagdeel mee!

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Sanne Lek
Teamcoordinator

Meer informatie?

Melanie Klees
Coördinator

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV niet verplicht)

Solliciteer