Begeleider flexpool; wil jij je eigen uren bepalen?

2134 - 3160
Werktijd
4 - 32
Locatie
Cruquius/Heemstede
Solliciteer

Écht aandacht kunnen geven aan de cliënt, bij een organisatie die werk maakt van jouw ontwikkeling in een baan waarbij je zelf je uren kunt bepalen. SEIN geeft jou ruimte!

Wat ga je doen?

Als begeleider binnen de flexpool zet jij je in voor de bewoners met epilepsie. Wat je taken zijn, hangt af van de bewoners voor wie je zorgt. Er wonen bij SEIN namelijk veel verschillende mensen met verschillende behoeften. Zo wil Femke van 6 jaar het liefst samen buiten schommelen, wil Gerard van 63 jaar zo veel mogelijk zelfstandig zijn, terwijl Justin van 24 jaar hulp nodig heeft bij veel dagelijkse dingen en communiceert via pictogrammen. Je zult hierdoor te maken krijgen met lichamelijke zorg, begeleiding van bewoners of een mix van beiden.

Door de variatie aan doelgroepen en collega’s, kun jij jezelf breed ontwikkelen. Bij SEIN stimuleren we jouw ontwikkeling. Een ander voordeel van de flexpool is dat je zelf de diensten kunt kiezen die het beste aansluiten bij jouw privéleven. Je kunt al vanaf 4 uur per week bij ons werken, bijvoorbeeld naast een andere baan of studie. Ook een oproepcontract is mogelijk. En doordat wij werken met een apart nachtteam, hoef je nooit ’s nachts te werken. Werk je juist graag in de nacht? Bekijk dan onze vacature voor de nachtzorg.

Je kunt op verschillende gebouwen ingezet worden. Je inzet kan variëren van iedere dag op een ander gebouw tot een periode van enkele maanden op een vast gebouw, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsvervanging. Je draait mee in het team waar je die dag bent ingepland. Doordat je altijd met collega’s werkt, sta je er nooit alleen voor. Samen voeren jullie de afspraken binnen het individuele ondersteuningsplan van de cliënt uit. Denk hierbij o.a. aan het bieden van begeleiding, lichamelijke zorg, activiteiten, observatie, rapportage, medicatieverstrekking en verpleegtechnische handelingen. Cliënten en collega’s zijn elke dag weer blij met jouw inzet!
 

Wie ben jij?

 • Je hebt een zorgopleiding afgerond, minimaal op mbo-niveau 3.
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende doelgroepen en werktijden, ook wanneer je soms pas kort van te voren hoort waar en wanneer je bent ingepland.
 • Jij wilt graag je eigen rooster bepalen en je vindt het leuk met verschillende cliënten en collega’s te werken.
 • Je bent geïnteresseerd in epilepsie en/of bereid hier meer over te leren.

Jouw team

In het enthousiaste flexpool team werken ongeveer 35 zorgprofessionals. Omdat je op de diverse woonafdelingen van SEIN werkt, heb je elke dag andere collega’s waarmee je samenwerkt.
Bij SEIN in Cruquius en Heemstede wonen zo’n 350 mensen met epilepsie die dag en nacht op goede begeleiding rekenen. Het terrein in Cruquius is het grootste met 9 moderne woongebouwen, een logeerhuis, gezondheidscentrum, dagbesteding, manege en school De Waterlelie. In Heemstede verblijven de bewoners in mooie monumentale panden nabij het Groenendaalse bos en allerlei openbare voorzieningen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je bij 36 uur werken per week een salaris tussen de € 2028 en € 2972 bruto per maand voor niveau 3 en € 2134 en € 3160 bruto voor niveau 4 en 5.
 • Hier bovenop ontvang je een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook meeruren kan je laten uitbetalen of opsparen.
 • Jij bepaalt hoeveel uur je werkt: 4 tot 36 uur is mogelijk. Ook een oproepcontract is mogelijk.
 • Je hebt veel ruimte om je eigen werk vorm te geven en jouw rooster zelf in te vullen. Wil je de ene maand iets meer werken en de andere maand minder (of zelfs helemaal niet)? Zolang je binnen het aantal afgesproken uren per jaar blijft, is het mogelijk!
 • In deze flexibele baan werk je met verschillende doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwisseling, ook kun je je hierdoor ontwikkelen voor verschillende zorgdoelgroepen.
 • Er zijn volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en veel mogelijkheden om je bij te scholen, onder andere op het gebied van epilepsie. 
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Jannet Hofman, coördinator flexpool, telefoon: 023 - 5588526 of 06 82932323. Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.


Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Jannet Hofman
Coordinator flexpool

Meer informatie?

Marjolein Vijverberg
Recruitment adviseur

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV niet verplicht)

Solliciteer