HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundig Specialist kinderen & jongeren

Functienaam

Verpleegkundig Specialist kinderen & jongeren

SEIN zoekt een Verpleegkundig Specialist binnen de zorgeenheid kinderen & jongeren

Maak jij het verschil voor onze jonge epilepsiepatiënten?

Wil je de schakel zijn tussen patiënt, naasten, zorgverleners en zorgorganisatie? Mee-behandelen, meedenken over teamontwikkeling en bijdragen aan de inhoudelijke verbetering van onze zorg? En dat allemaal in een multidisciplinair team?

Aantal uren per week

24 - 36 uur per week

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Je behandelt en begeleidt kinderen en jongeren met epilepsie. Samen met een team van kinderneurologen, psychologen, speltherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten en diëtisten. Je werkt in een poliklinisch setting. Ook geef je scholing en voorlichting. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt en ouders/verzorgers. Er is tijd voor projecten zoals transitiezorg, ketogeen dieet en zelfmanagement, allemaal vanuit het uitgangspunt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie verhogen.

Wat neem je mee

Je vindt het leuk om met kinderen, jongeren en ouders/verzorgers te werken. Daar is tact voor nodig, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair werken. In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice, afgerond en ervaring als Verpleegkundig Specialist. Ben je nog bezig met deze opleiding met wel al ervaring als verpleegkundige, dan zijn er binnen SEIN verschillende mogelijkheden voor een dienstverband als Verpleegkundig Specialist.

Wat bieden wij jou?

Je komt werken op onze locatie in Zwolle en op één van onze buitenpoli’s. Om jouw werk goed te kunnen doen, zorgen we voor een gedegen inwerkperiode en je krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 3.072,-- en maximaal € 4.466,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast kent SEIN een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van elk 8,33%.
In overleg worden je contracturen bepaald, wel geldt voor deze functie een minimum van 24 uur per week.

Enthousiast?

Wil je meer weten? Bel gerust met Annet Eising (Hoofd Zorgeenheid Kinderen & Jongeren) 038-845 7152 of met een van je toekomstige collega verpleegkundig specialisten via telefoonnummer 038-845 7195. Vrijblijvend een dag meelopen kan altijd.

Solliciteren

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet vóór 7 oktober 2019 via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.