Functienaam

Medisch Secretaresse

Ben jij een medisch secretaresse die houdt van regelen en organiseren? Cliëntgericht is en overzicht kan houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aantal uren per week

24 uur

Jouw functie

Naast het ontvangen van cliënten en andere bezoekers maak je afspraken voor verrichtingen en opnames en houd je hiervoor de agenda bij. Je bereidt de spreekuren administratief voor en beheert de agenda's van neurologen, verpleegkundig specialisten en medisch maatschappelijk werkers. Je geeft informatie over de procedures van de verschillende onderzoeks- en behandelverrichtingen.

Afdeling

Op het secretariaat werken acht medisch secretaressen. Zij beheren het volledige pakket aan secretariële werkzaamheden. In verband met de toenemende zorgvraag en de vervanging tijdens zwangerschap verwelkomen wij graag jou als nieuwe collega voor de locatie Zwolle. Je bent flexibel om af en toe werkzaam te zijn op een buitenpoli.

Over jou

Je hebt kennis op mavo/havo-niveau aangevuld met een opleiding op (medisch) administratief en/of secretarieel gebied, evenals ervaring in het werken op een polikliniek. Bekendheid in het werken met een EPD is een pre. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Een hectische regelfunctie is jou op het lijf geschreven.

Wij bieden

Een salaris conform de CAO-ziekenhuizen, functiegroep 35, minimaal € 1.792,-- en maximaal € 2.665,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband. SEIN kent een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%.
In eerste instantie een contract voor de duur van 6 maanden i.v.m. zwangerschapsvervanging. Na die 6 maanden zijn er, bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, mogelijkheden tot verlenging.

Belangstelling

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Middeldorp, Hoofd Zorgeenheid Volwassenen, te bereiken op telefoonnummer 038-845 7160 of met het secretariaat van de afdeling Volwassenen op telefoonnummer 038-845 7195.

Solliciteren

Stuur een korte motivatie en een CV vóór 2 augustus 2019 via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 23 augustus 2019 tussen 09:00 en 13:00 uur, hiervoor ontvang je (bij geschiktheid) een uitnodiging per e-mail op 20 augustus.