HomeWerken bij SEINAlle vacaturesLeerling Laborant KNF (2 vacatures)

Functienaam

Leerling Laborant KNF (2 vacatures)

Ben jij technisch onderlegd en is betekenisvol zijn voor patiënten met epilepsie/aanvallen of slaap-waakstoornissen je passie? Wil je graag werken en leren combineren in een deeltijdopleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SEIN Zwolle is namelijk op zoek naar 2 enthousiaste nieuwe collega's die in 4 jaar tijd intern worden opgeleid tot laborant op de afdeling Klinische Neurofysiologie en op het Slaap-Waakcentrum.
Je volgt de HBO-bachelor Laborant Klinische Neurofysiologie. Op beide afdelingen staat de patiënt centraal en voer je werkzaamheden uit om tot een goede diagnostiek en behandeling te komen d.m.v. EEG-/PSG-registraties.

Aantal uren per week

32-36 uur per week (88,89%-100%)

Afdelingen

De KNF-afdeling bestaat uit ongeveer 45 medewerkers: neurologen, physician assistants (PA), laboranten, verpleegkundigen, begeleiders, secretariaat en ondersteunende collega’s.
Het Slaap-Waakcentrum heeft op locatie Zwolle ongeveer 25 medewerkers bestaande uit neurologen, longarts, arts verstandelijk gehandicapten, PA’s, (GZ) psychologen, laboranten (80% is tevens somnoloog of somnotechnoloog), secretariaat en ondersteunende collega’s. Beide afdelingen kenmerken zich door de korte lijnen, de gastvrijheid richting patiënten, de ontspannen, huiselijke sfeer en de goede kwaliteit van zorg.

Jouw functie

 • Verricht regulier en meer gespecialiseerd EEG- en syncoperegistraties op de KNF-afdeling. Daarnaast zowel klinisch als ambulant polysomnografisch en polygrafisch onderzoek, MSLT’s, MWT’s, klinische CPAP en BIPAP titraties, onsite CO2 metingen en actigrafieën.
 • Draagt zorg voor de voorbereiding, de registratie zelf, de uitwerking en selectie van de registratie, de beoordeling en verslaglegging van de onderzoeksresultaten.
 • Informeert de patiënt en diens omgeving vóór, tijdens en na het onderzoek.
 • Observeert, verzorgt en begeleidt de patiënt intensief tijdens het onderzoek.
 • Werkt samen en assisteert met de KNF-neurologen en somnologen waar nodig in het kader van de uit te voeren onderzoeken.
 • Levert een actieve bijdrage aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen over de onderzoeksresultaten en de   eventuele resultaten van de therapieën.
 • Levert een bijdrage aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen van de KNF-afdeling.
 • Kunt participeren bij gespecialiseerd onderzoek, wetenschappelijk onderzoek of projecten.
 • Op termijn bereikbaarheids- of weekenddiensten (epilepsie) en meedraaien in roulatie van avond- en nachtdiensten op het Slaap-Waakcentrum (enkele keren per kwartaal).

Over jou

 • HAVO/VWO (profiel Natuur & Techniek of Natuur & Gezondheid) of HBO/WO - carrièreswitch/ herintreders - bij voorkeur op het gebied van (paramedische) zorg of van laborant, longfunctieanalist of biomedische technologie.
 • Je beschikt over de volgende competenties: kunt goed samenwerken in een team; hebt oog voor het signaleren van verbeterpunten; bent creatief en initiatiefvol in het meedenken over en uitvoeren van verbeteringen van bestaande en het vormgeven van nieuwe activiteiten; kunt resultaatgericht denken en werken; bent geduldig, zorgvuldig en flexibel in het uitvoeren van de werkzaamheden.
 • Je hebt een open, betrokken en een stimulerende houding naar cliënten en collega’s toe.
 • Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal en uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse taal.
 • Je beschikt over een grote mate van oplettendheid en nauwkeurigheid waar het de kwaliteit en de voortgang van het eigen werk en het welbevinden van de cliënt betreft.
 • Ervaring op het gebied van epilepsie/aanvallen en/of slaapproblematiek is welkom, maar niet noodzakelijk.

Dit krijg je van ons

In deze functie bieden wij je een arbeidsleerovereenkomst, waarbij je gelijk een startsalaris ontvangt. Het salaris is conform de CAO-ziekenhuizen, functiegroep 45, minimaal € 2.144,00 en maximaal € 3.072,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband. SEIN kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8,33%.
Gestart wordt met de in-service KNF-opleiding van 4 jaar met werkzaamheden op beide afdelingen. Na het afronden van de KNF-opleiding is doorgroei naar somnotechnoloog (post HBO) wenselijk.

Is je interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hoofd Bedrijfsvoering KNF en SWC Marleen Boy te bereiken op telefoonnummer 038-845 7108 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig) of de dienstdoende laborant, te bereiken op 038-845 7175 (KNF) of 038-845 7167 (SWC).
Ook bestaat er de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen en kennis te maken met ons en de functie-inhoud.

Solliciteren

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet vóór 25 juni 2019 via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.