HomeWerken bij SEINAlle vacaturesKinderneuroloog, locatie Zwolle

Functienaam

Kinderneuroloog, locatie Zwolle

Ben je kinderneuroloog en wil je werken in een expertisecentrum voor kinderen met moeilijk te diagnosticeren aanvallen en kinderen met moeilijk behandelbare epilepsie? Houd je van samenwerken in een (multidisciplinair) team en heeft klinisch wetenschappelijk onderzoek je belangstelling? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons kinderneurologisch team te versterken en nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Aantal uren per week

0,8 fte, minimaal 36 uur per week

Wat is SEIN?

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze patiënten hebben moeilijk behandelbare vormen van epilepsie met daarbij complexe problemen, waarin de kracht van onze multidisciplinaire aanpak centraal staat en we werken aan het verhogen van de kwaliteit van leven. SEIN Zwolle heeft een nauwe regionale samenwerking met het UMCU in Utrecht, het UMCG /Martini ziekenhuis te Groningen, het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen, de Isala Klinieken te Zwolle en uiteraard de locatie SEIN in Heemstede. Voor meer informatie over SEIN verwijzen wij naar onze website www.sein.nl.

Functie

Als kinderneuroloog werk je met een bijzondere patiëntengroep in een poliklinische en klinische setting. Je diagnosticeert en behandelt kinderen en jongeren met (mogelijk) een complexe vorm van epilepsie. Naast medicamenteuze behandeling, maak je je ook andere behandelingen eigen. Je onderhoudt een netwerk met verwijzers en researchpartners, je geeft onderwijs, je publiceert en je presenteert op - (inter)nationale bijeenkomsten.

De Zorgeenheid Kinderen & Jongeren

Het team van de Zorgeenheid Kinderen en Jongeren telt meerdere kinderneurologen, verschillende disciplines en ondersteunende diensten. Multidisciplinair werken staat in ons team centraal in zowel de klinische als de poliklinische setting. De patiëntgebonden kinder-neurologische werkzaamheden worden onderling verdeeld. De Zorgeenheid Kinderen en Jongeren bestaat uit een klinische afdeling in Zwolle, met 12 bedden, en poliklinische spreekuren in  Zwolle en 4 buitenpoliklinieken.

Profiel

Je bent ingeschreven als neuroloog-kinderneuroloog, bij voorkeur gepromoveerd.
Je bent attent, optimistisch en sterk gericht op multidisciplinaire samenwerking.
Je hebt een actieve houding in de staf en deelname aan relevante werkgroepen.
Je hebt een wetenschappelijke denkwijze en belangstelling voor onderzoek.

Wij bieden

Jouw salaris is conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS regeling). We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. deel-specialisatie en na verloop van tijd tot het opzetten van een eigen onderzoekslijn of de begeleiding van mede-onderzoekers, binnen de SEIN onderzoekslijnen. De aanstelling is voor onbepaalde tijd.

Belangstelling

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw dr. E.E.O. Hagebeuk, kinderneuroloog en medisch hoofd Zorgeenheid Kinderen en Jongeren, de heer dr. C.L.P. Deckers, voorzitter medische staf, mevrouw dr. K.R. Heineman, kinderneuroloog, of de heer G. de Jonge, Manager Klinische Zorg. Bereikbaar via het algemene nummer van SEIN: 038-845 7171.
Vrijblijvend een dag(deel) meelopen is natuurlijk mogelijk.

Sollicitatie

De motivatiebrief en jouw curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Een gesprek zal worden gepland in overleg met jou en betrokkenen.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.