HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider B (afdeling 2B)

Functienaam

Begeleider B (afdeling 2B)

Heb jij een diploma SPW-3, MMZ-3, verzorgende IG of MBO-V? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie. SEIN biedt jou een basiscursus epilepsie aan.

Aantal uren per week

24 tot 28 uur per week

Afdeling 2B

Zes cliënten in de leeftijd tussen 25 en 75 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met (moeilijk behandelbare) epilepsie en de daarbij behorende bijkomende beperkingen. Daarnaast is er bij een aantal cliënten sprake van enkele ernstige lichamelijke beperkingen wat de nodige zorg vraagt. 
Lees meer over de locatie Fonteinkruid.

Functie

Als begeleider B geef je uitvoering aan de dagelijkse ondersteuning van cliënten zoals beschreven in het Individueel Ondersteuning Plan (IOP). Je betrekt cliënten bij de uitvoering van de afspraken. Je werkt methodisch aan de hand van competentie gericht werken en Driehoekskunde. Daarnaast werk je samen met de psycholoog/orthopedagoog, coördinator en de begeleider C in je team.

Profiel

Je hebt een MBO-diploma niveau 3 of 4 en vindt het leuk om je samen met een team in te zetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, conform het rooster. De cliëntenpopulatie is divers, daarom vraagt dit om een flexibele houding.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider B ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.792,-- en maximaal
€ 2.665,-- bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roland van Riessen (Hoofd Zorgeenheid) of Elly Pronk (Assistent Hoofd Zorgeenheid) te bereiken op telefoonnummer 038-845 7214.

Solliciteren

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag vóór 28 januari 2019 tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder, onder vermelding van het vacaturenummer. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 8 februari 2019.
Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 18 februari 2019.