HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundig Specialist

Wij zoeken twee dynamische VERPLEEGKUNDIG SPECIALISTEN

Aantal uren per week

a) 24 uur per week en
b) 18 uur per week

Wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten?

Wil jij graag je specialistische kennis (verder) uitbouwen? Of heb je zin om zelfstandig in een dynamische functie aan de slag te gaan? En dat allemaal in een multidisciplinair team?
Solliciteer dan vóór 30 november naar deze baan!

Waar kom je werken?

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze cliënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen. Onze kracht is de multidisciplinaire aanpak. Lees daar meer over op www.SEIN.nl. Wil je weten wie je collega’s worden? Kijk dan ook op de website!

Samen borgen de twee collega’s op doordeweekse dagen op kantoortijden de bezetting en werken daarnaast incidenteel een dienst binnen ons Standby Team (tussen 7.00 en 22.45), dat inzetbaar is om voorbehouden en risicovolle handelingen uit te voeren in de cliëntzorg.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als Verpleegkundig Specialist bij SEIN. Je werkt binnen de langdurige zorg en behandelt kinderen, jongeren en volwassenen met epilepsie en vaak nog andere beperkingen. Je bouwt een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de cliënt, maar ook met diens vertegenwoordiger. Als verpleegkundig specialist draag je zorg voor de behandeling van patiënten met epilepsie in afstemming met de neuroloog. Je verleent verpleegkundige- en geprotocolleerde medische zorg. Je instrueert, begeleidt en verzorgt de voorlichting van patiënten en de sociale omgeving. In deze functie coördineer je het toegewezen deel van de behandeling en zorg in overleg met het multidisciplinair team. Je werkt veel samen met de dagelijkse begeleiders van de cliënten, maar ook met (kinder)neurologen, AVG, huisartsen, psychologen, logopedisten, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten en diëtisten. Je vraagt Nervus Vagus Stimulator aan en stelt deze in.
Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting aan medewerkers en stel je zo nodig medische apparatuur in om aanvallen te detecteren.
Je maakt in je werk afwegingen die niet alleen om de epilepsie, maar juist om de kwaliteit van leven gaan. Er is voldoende ruimte voor projecten en deelname aan commissies. 
Tevens ontwikkel en implementeer je medische- en verpleegkundige processen en protocollen en draag je bij aan innovatie, je bewaakt de kwaliteit van de zorg en draagt zorg voor deskundigheidsbevordering. Je maakt deel uit van de vakgroep VESPA, Verpleegkundig Specialisten en Psysician Assistents.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) afgerond of hebt de bereidheid deze te volgen. Bij voorkeur heb je al ervaring als Verpleegkundig Specialist. Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast heb je tact, geduld, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken met ongeveer 340 cliënten die verblijven op onze locaties De Cruquiushoeve en Meer en Bosch. Jouw werkplek bevindt zich in het Gezondheidscentrum op locatie Cruquiushoeve, waar jij onderdeel uitmaakt van het behandelteam.
Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt ingedeeld in functiegroep 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 3.072,-- en maximaal € 4.466,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast kent SEIN een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling en je contracturen worden in overleg bepaald.

Enthousiast?

Wil je meer weten? Bel gerust met Irene Vijfvinkel (Hoofd Gezondheidscentrum) via telefoonnummer 023 5588801.

Je reactie (motivatiebrief en curriculum vitae) zien we graag o.v.v. het vacaturenummer tegemoet uitsluitend via de knop ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.