HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundig specialist Polikliniek

Functienaam

Verpleegkundig specialist Polikliniek

Werkplek

SEIN is een tertiair verwijscentrum voor paroxysmale aandoeningen, op academisch niveau en met internationale erkenning. We helpen mensen met moeilijk te diagnosticeren of moeilijk te behandelen epilepsie, onbegrepen aanvallen of complexe slaapstoornissen. Van diagnose, onderzoek en behandeling, tot psychologische en maatschappelijke begeleiding. Bij SEIN staat de patiënt centraal.

Hoe we dat doen
SEIN biedt zorg aan mensen met epilepsie en paroxysmale aandoeningen in een groot deel van Nederland. Het bestaat uit twee hoofdlocaties in Heemstede en Zwolle. Beide locaties beschikken over een klinische setting, waar mogelijkheid is tot opname ten behoeve van diagnostiek en inzetten van behandeling. Poliklinische zorg proberen wij zoveel mogelijk in de eigen omgeving aan te bieden op onze poliklinieken in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Cruquius en Heemstede.
Een moeilijk behandelbare chronische ziekte heeft veel impact op het leven van patiënten. Daarom wordt binnen SEIN multidisciplinair gewerkt. Als verpleegkundig specialist werk je samen met gespecialiseerde neurologen, medisch maatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en psychologen. Door aandacht te besteden aan zowel de medische, psychische en maatschappelijke problemen streven we er naar de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaap-waak stoornissen te verbeteren.

Wat ga jij doen?

Voor onze poliklinieken in Voorburg en Amsterdam zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Als verpleegkundig specialist draag je zorg voor de medische behandeling en begeleiding van patiënten met epilepsie, in samenwerking met de neuroloog. Nervus vagus stimulatie, begeleiding tijdens zwangerschap, het verzorgen van transitieconsulten en voorlichting, zijn taken waar de verpleegkundig specialist binnen SEIN in gespecialiseerd is en verantwoordelijkheid voor draagt. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van epilepsie en innovaties van zorg en verwerkt dit in de dagelijkse processen en protocollen. Om dit niveau te kunnen bieden is er veel ruimte voor leren, verdieping en onderzoek.

Je bent twee dagen per week werkzaam op de polikliniek in Voorburg of Amsterdam, waar je samenwerkt met een neuroloog, medisch maatschappelijk werker en secretaresses. Daarnaast werk je één dag in Heemstede, waar je samen met je enthousiaste collega verpleegkundig specialisten werkt aan innovatie of kennis verdieping.

Wij zoeken

Een enthousiaste, pro actieve verpleegkundig specialist voor 24 tot 32 uur per week, die onze teams in Voorburg of Amsterdam komt versterken.
·         Heb jij affiniteit met neurologische aandoeningen en streef je er naar om de zorg voor mensen met een chronische aandoening en alle bijkomende comorbiditeit nog verder te verbeteren?
Neem dan snel contact op.

Wij bieden

Een plek waar veel ruimte is voor eigen initiatief, verdieping en samenwerking. Een boeiende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Dit alles met gespecialiseerde professionals en bevlogen collega’s.
Bij gebleken geschiktheid wordt er een contract voor onbepaalde tijd geboden. Salaris conform CAO ziekenhuizen, FWG 60 (bij afgeronde MANP opleiding) op basis van ervaring en geschiktheid. Tevens bieden wij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen.

Sollicitatie

Interessant? Solliciteer dan via de knop ‘direct solliciteren’. Vergeet niet vacaturenummer 1914.34/RvB te vermelden. Daarna ontvang je een ontvangstbevestiging, maar hou je spam- of ongewenste e-mail-box in de gaten, het kan zijn dat je bevestiging daar terecht komt.
Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosemary van Beljouw, hoofd Ambulante Zorg (bel 023-5588946 of email: rvbeljouwhallen@sein.nl)
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Omdat wij werken met mensen in een kwetsbare positie, moet iedereen bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.