HomeWerken bij SEINAlle vacaturesTijdelijke begeleider niveau 3 of 4 (in opleiding) - vervanging gedurende vakantieperiode

Functienaam

Tijdelijke begeleider niveau 3 of 4 (in opleiding) - vervanging gedurende vakantieperiode
kinderen en jongeren Logeerhuis De Zonnebloem

Aantal uren per week

16 - 32 uur per week

Werkplek

Kinderen en jongeren die wonen of logeren bij SEIN hebben naast epilepsie vaak ook een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Afhankelijk van leeftijd en mogelijkheden gaan ze naar school, de dagbesteding of naar het werk. Naast epilepsie is er ook andere problematiek zoals gedragsproblemen, ADHD of autisme. De kinderen en jongeren hebben behoefte aan verzorging, begeleiding en structuur in een veilige en huiselijke omgeving. Ondersteuning kan divers zijn en bijvoorbeeld bestaan uit het aanleren van sociale vaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid en het ondersteunen bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren.
Een speerpunt is samenwerking met de ouders. SEIN vindt goede communicatie met de ouders zeer belangrijk, net als het samen met hen afstemmen van de begeleiding en verzorging van hun kind.

Functie

Als begeleider niveau 3 werk je onder de Coördinator. Je draagt zorg voor een tijdelijk woon-en leefklimaat dat past bij de zorgvraag en opvoedingsvraag van het kind in samenspraak met de ouders c.q. mantelzorgers. Ook kun je ondersteuning bieden bij vrijetijdsbesteding. Alle creativiteit is hierin welkom.

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis op MBO niveau, begeleider niveau 3 of jij volgt momenteel een zorg gerelateerde studie (bijvoorbeeld SPH). Belangrijk is dat je om kunt gaan met kinderen met gedragsproblematiek (o.a. autisme, ADHD en opvoedingsproblematiek). Iemand die grenzen durft te stellen en opgewassen is tegen hectiek. Verder moet je het leuk vinden in een team te werken, doorzettingsvermogen hebben en communicatief en sociaalvaardig zijn. Wij komen graag in contact met mensen die goed kunnen ‘schakelen’ tussen hoog/laag niveau en peuters/jong volwassenen. Het hebben van humor en flexibel van aard zijn is absoluut een pré. Ook het hebben van relativeringsvermogen, inlevingsvermogen, alsmede tact zien wij als sterke competenties. Zoek jij die extra uitdaging, dan dagen wij je uit te solliciteren naar deze functie.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team en een fantastische ervaring rijker voor op je CV. Het salaris is conform CAO-ziekenhuizen.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer tegemoet voor 26 juni a.s. via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.