HomeWerken bij SEINAlle vacaturesStrategisch Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Functienaam

Strategisch Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Begin 2019 goed, kom werken bij SEIN!

Aantal uren per week

32 uur per week

Info algemeen

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde.
Bij de afdeling Concern- en Bestuursondersteuning (CBO) is per direct een vacature beschikbaar voor onbepaalde tijd. De afdeling CBO adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en het hoger management over beleidsontwikkeling en -uitvoering. De strategisch adviseur Kwaliteit en Veiligheid is specifiek gericht op het ontwikkelen, implementeren, borgen en evalueren van het beleid op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Werkplek

Je bent werkzaam op de locatie 'Meer en Bosch' te Heemstede en ressorteert hiërarchisch onder de Secretaris van de Raad van Bestuur.

Functie

Als strategisch adviseur heb je een adviesrol bij strategische keuzes en implementatie van beleid en/of vernieuwingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. In dit expertisegebied zit niet alleen de borging van kwaliteit en veiligheid, maar ook integraal (concern) risicomanagement. Uiteraard monitor je tijdig ontwikkelingen binnen je aandachtsgebied, waaronder de wet- en regelgeving en speel je hier op in. Je formuleert en brengt beleidsadviezen uit en je coördineert of leidt projecten. Je hebt een functionele lijn naar de (functioneel applicatie) beheerder van het kwaliteitshandboek Pro6.

Profiel

Voor de functie is een (post-)HBO opleiding vereist op het gebied van kwaliteitszorg, met bedrijfskundige achtergrond en werkervaring in de zorgsector. Kennis van wet- en regelgeving, onderzoekmethoden en veranderingsprocessen is vereist. Voor de diverse contacten beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, tact, geduld en overtuigingskracht. Naast goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid een vereiste voor het schrijven van beleidsvoorstellen en de communicatie met overige in- en externe belanghebbenden. Voor het beschrijven en presenteren van beleidsadviezen is het van belang dat je over adviesvaardigheid beschikt. Systematisch werken is van belang bij het doen van onderzoek en analyses en objectiviteit bij het evalueren van resultaten. Kennis van en kunnen werken met de pc en relevante programma’s. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die over aantoonbare ervaring op voornoemd werkgebied in de zorgsector beschikt.

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende baan voor onbepaalde tijd. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 4.466,- bruto per maand, functiegroep 60, bij een volledig dienstverband, exclusief een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met B.E. Warmerdam-Teuwissen via mail bwarmerdam@sein.nl of telefonisch via 023-5588403.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien wij graag tegemoet vóór 25 januari 2019 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Vermeld daarbij het vacaturenummer 1902.03/BW.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 28 januari 2019.