HomeWerken bij SEINAlle vacaturesPsychodiagnostisch Werker (PDW)

Functie

Psychodiagnostisch Werker (PDW) 

Aantal uren per week

Circa 36 uur per week

Info algemeen

Epilepsieaanvallen… Paroxysmale aandoeningen… Psychogene niet-epileptisch aanvallen (PNEA)... Het is de dagelijkse praktijk bij SEIN, één van de belangrijkste epilepsiecentra van Nederland en op weg naar dé paroxysmale expert van Europa. Een plek waar je jezelf als psychodiagnostisch werker wellicht niet direct had gezien, maar die in jouw vakgebied wel een heel interessante dynamiek heeft te bieden in (neuro)psychologisch onderzoek van een bijzondere doelgroep. In de kliniek en op de polikliniek locatie Heemstede gaat de patiënt vóór papierwerk en krijg je de kans om direct als volwaardig lid van het team mee te werken aan wetenschappelijke publicaties en je verder te ontwikkelen. 

Functie

Als professional weet je waar je als psychodiagnostisch werker het verschil kunt maken in het leven van mensen. Wat je waarschijnlijk niet weet, is wat deze functie op locatie Meer en Bosch in Heemstede zo aantrekkelijk maakt. Denk aan een combinatie van psychologie en geneeskunde, 24-uurs EEG-registratie met multidisciplinaire analyse,  PNEA-behandelingen en Prechirurgische screenings. Je werkt met volwassenen, kinderen en jongeren, onder wie ook mensen met een verstandelijke beperking. Zowel klinisch als poliklinisch.

Profiel

We zoeken een nieuwe collega die beschikt over de opleiding PPA 1 en 2 of HBO Psychologie, danwel een academische opleiding tot psycholoog. Bij voorkeur heb je je BAPD behaald. Daarnaast past je persoonlijkheid bij de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel. Bovendien ben je een collega met ideeën. Daarom horen we graag van je wat je verwacht van de nieuwe stap in je carrière en laten je dan meteen zien hoe verrassend veelzijdig het werk als psychodiagnostisch werker bij SEIN is. 

Wij bieden

Wij bieden je een salaris conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Aanstelling gebeurt in eerste instantie tijdelijk gedurende de periode van zwangerschapsverlof van één van onze collega’s. Na deze vervangingsperiode is er een mogelijkheid tot vaste aanstelling. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Jan Kiewiet, hoofd Bedrijfsvoering afdeling Klinische Neurofysiologie & Psychologie, telefoon: 023  558 8282.

Sollicitatie

Voor 7 januari kun je per mail een sollicitatie sturen naar jkiewiet@sein.nl. Vermeld daarbij het vacaturenummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.
Het kan zijn dat mails van SEIN terecht komen tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je ongewenste e-mail of spam in de gaten gedurende de sollicitatieprocedure. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.