HomeWerken bij SEINAlle vacaturesProgrammamanager voor het opzetten van een nieuw innovatie centrum

PROGRAMMAMANAGER
voor het opzetten van een nieuw innovatie centrum

 

SEIN is hét expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde met internationale erkenning. We helpen mensen met vermoedelijke epilepsie, onbegrepen aanvallen of complexe slaapstoornissen. Van diagnose, behandeling, inzet van domotica, tot psychologische en maatschappelijke begeleiding. Deze holistische benadering heeft als doel de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaap-waak stoornissen te verbeteren.

Ontwikkeling en research zijn daarbij onmisbaar en krijgen veel aandacht en ruimte binnen SEIN. En met succes. Zo staan we in de Expertscape Top 20 wereldwijd en in Nederland zelfs op nummer 1 als meest toonaangevend instituut.  

Een nieuw innovatie centrum

In aansluiting hierop gaat SEIN een nieuwe divisie opzetten: het Innovatie Centrum SEIN (ICS). Het doel is om ook meer toegepast onderzoek een boost te geven, om wetenschap en nieuwe technologische ontwikkelingen met daadwerkelijke implementatie met elkaar te verbinden.

Door middel van het 'proeftuinprincipe' creëren we een omgeving waar volop ruimte is voor experiment en vernieuwing. Op technologisch vlak en medisch- en zorginhoudelijk; van het ontwikkelen van nieuwe diagnostische methoden tot aanvalsdetectie middelen. Ook vernieuwingen binnen patiëntparticipatie en de organisatie van de uiteindelijke realisatie kunnen aan de orde komen. Dit alles in nauwe samenwerking met universiteiten, hogescholen, bedrijven en patiënten(verenigingen). 

Wat ga jij doen?

Jij wordt samen met de programmaleider (Dr. Gerhard Visser) en het bedrijfsvoerende hoofd (Jan Kiewiet) de trekker van dit initiatief. Het ICS team bestaat uit professionals uit diverse complementaire disciplines, waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor een efficiënte en effectieve inrichting van het nieuwe centrum. Je geeft vorm aan een co-creatie methode waarmee innovatieve ideeën uitgewerkt kunnen worden tot een plan van aanpak voor een innovatieproject (design thinking).  

Je zorgt voor een goede structurering, planning – en bewaakt deze. Je bent creatief en zelfstandig, houdt de energie in het project. Je organiseert bijeenkomsten en jaagt op een inspirerende manier de werkgroepen aan. En natuurlijk leg je nieuwe verbindingen en bouw je aan het vertrouwen met de samenwerkingspartners.

Wij zoeken

Een post-doc voor 24 tot 36 uur per week, in eerste instantie voor de periode van 2 jaar. Het spreekt voor zich dat je energie krijgt van nieuwe innovaties opzetten. Daarnaast:

  • ben je ondernemend 
  • heb je een verbindende persoonlijkheid, kun je samenwerkingsverbanden aangaan op verschillende niveaus en snel hiertussen schakelen
  • heb je een bedrijfskundige achtergrond
  • ben je in staat om tegengestelde belangen transparant en bespreekbaar te maken 
  • is het een pré als je ervaring hebt met het werven van fondsen en subsidies, met LEAN en met marktonderzoek
  • heb je affiniteit met de gezondheidszorg, medische technologie en met (complex) projectmanagement.

Wij bieden

Kortom, we vragen heel wat van je. Anderzijds, waar vind je de kans om met een klein enthousiast team een prachtig nieuw initiatief van begin af aan op te bouwen? De specifieke invulling van het Innovatie Centrum SEIN gaat de komende jaren vorm krijgen – en jij kan mede de bepaler daarvan zijn.
We bieden je een plek waar veel ruimte is voor eigen initiatief, verdieping en samenwerking. Een boeiende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Dit alles op ambitieus academisch niveau maar wél in een gemoedelijke omgeving!
Je salaris is ingeschaald in functiegroep 60, conform de CAO-ziekenhuizen.

Sollicitatie

Interessant? Solliciteer dan vóór 12 maart a.s. via de knop ‘direct solliciteren’. Vergeet niet vacaturenummer 1908.24/GV te vermelden. Daarna ontvang je een ontvangstbevestiging, maar hou je spam- of ongewenste e-mail in de gaten, het kan zijn dat je bevestiging daar terecht komt.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.