HomeWerken bij SEINAlle vacaturesNeuroloog per 1 april 2021

Functienaam

Neuroloog

Aantal uren per week

36 uur per week (0,8 fte)

Wat we doen?

Diagnose
Mensen met vermoedelijke epilepsie, onbegrepen aanvallen of complexe slaapwaakstoornissen komen bij SEIN voor diagnostiek of heroverweging van een eerder gestelde diagnose; bijvoorbeeld via intensieve klinische video-aanvalsobservatie of meerdaagse EEG-video registratie.

Behandeling
Van medicatie instelling en - aanpassing tot het exact lokaliseren van het probleemgebied voor operatie.

Coping en Multidisciplinaire begeleiding
SEIN heeft veel expertise in huis om vanuit diverse disciplines aan mensen met epilepsie begeleiding te bieden bij psychologische en sociaal maatschappelijke problemen die ontstaan door het hebben van epilepsie. Denk aan advies, training, psychologische ondersteuning, begeleid wonen tot en met hulp bij werk vinden.

Research en innovatie
Innovatie is onmisbaar. Bij SEIN ligt de focus de komende jaren op o.a. diagnostiek (inclusief co-morbiditeit), epilepsiechirurgie, genetica en aanvalsdetectie hulpmiddelen. Onze blik naar de toekomst is breder dan epilepsie, wij denken meer vanuit overeenkomstige pathofysiologische principes zoals die gevonden kunnen worden bij andere aanvalsgewijze stoornissen van de hersenen (hoofdpijn, syncope, slaapstoornissen).

Hoe we dat doen?

De kracht van SEIN ligt in de multidisciplinaire aanpak. Gespecialiseerde neurologen, psychologen, psychiater en andere disciplines werken goed en efficiënt samen, met de patiënt in het midden.
Ook buiten SEIN zoeken wij verbinding: zo trekken we samen met het UMCU op voor epilepsiechirurgie, klinische genetica en neuroradiologie. Met het LUMC zijn we een zogenoemd Paroxysmaal Centrum gestart, met als doel kennisversnelling en efficiëntere behandeling.

Neuroloog bij SEIN

Als neuroloog ben je de spil in het behandelteam. Je werkt samen met een groot team neurologen, 20 epilepsie collega’s vanuit Heemstede, waardoor er ruimte is voor verdere verdieping op deelonderwerpen. Je stemt regelmatig af met de collega’s in Zwolle. Dit alles op ambitieus academisch niveau in een overzichtelijke organisatie, met korte lijnen en focus en aandacht voor samenwerken en jou als persoon. 

Wij zoeken

Een optimistisch ingestelde neuroloog voor 0.8 fte per week. Het spreekt voor zich dat epilepsie, het leveren van hoog kwalitatieve zorg en wetenschap je bijzondere interesse hebben. Je bent attent, gericht op samenwerking en hebt een actieve houding in staf en werkgroepen. Je werkt voor de SEIN locatie in Heemstede en op de SEIN polikliniek in Rotterdam, je participeert in het algemene dienstenschema. 

Wij bieden

Een plek waar veel ruimte is voor eigen initiatief, verdieping en samenwerking.
Het salaris is conform de Arbeidsvoorwaardenregeling medisch specialisten (AMS regeling).

Informatie

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Eline van Beijeren (evbeijeren@sein.nl), of Karien Fokkelman (kfokkelman@sein.nl), beiden neuroloog en lid van het vakgroep stafbestuur (telefonisch via de polikliniek Heemstede 023-5588940).

Sollicitatie

Je motivatiebrief en CV zien we graag tegemoet voor 30 november via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatie gesprekken staan gepland op dinsdag 8 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/