HomeWerken bij SEINAlle vacaturesMeewerkend coördinator afdelingsassistenten

Functienaam

Meewerkend coördinator afdelingsassistenten

Aantal uren per week

22 uur per week

Werkplek

Voor de klinische afdelingen van  SEIN op locatie Meer en Bosch, Koningin Emma Kliniek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkend coördinator voor de afdelingsassistenten voor 22 uur per week, verdeeld over vier dagen.

De klinische afdelingen op locatie Meer en Bosch bieden faciliteiten voor diagnostiek en behandeling voor kinderen en (jong) volwassenen met epilepsie óf met aanvalsverschijnselen, die sterk aan epilepsie doen denken. De 4 klinische opnameafdelingen hebben 8 bedden per afdeling en zijn geïndiceerd voor patiënten bij wie in een poliklinische setting onvoldoende duidelijkheid kan worden verkregen over de aard van de (aanvals-)problematiek.  Binnen de Koningin Emma Kliniek zijn de volgende afdelingen gehuisvest:  de kinderafdeling, de afdeling voor mensen met een verstandelijke beperking, de afdeling volwassenen en de afdeling EMU (Epilepsy Monitoring Unit). 

Functie

Als coördinator van de afdelingsassistenten zorg je samen met je team voor de hotelmatige kant van de zorgverlening binnen de Koningin Emma Kliniek. Je verricht ook voor de helft van het aantal uren de werkzaamheden zoals de afdelingsassistenten dat doen.

Omschrijving werkzaamheden

* Geeft operationeel leiding aan het team afdelingsassistenten.
* Draagt zorg voor een adequate personeelsbezetting.
* Levert een actieve bijdrage aan het werkklimaat.
* Stemt af met het HZE en de teamcoördinatoren binnen de kliniek om de kwaliteit van de zorgverlening te borgen.
* Onderhoudt functionele contacten met medewerkers van facilitaire zaken en het externe schoonmaak bedrijf.
* Bewaakt de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden binnen de huidige polikliniek.

Profiel

* Je hebt kennis en ervaring op tenminste MBO niveau bij voorkeur gericht op  verzorging of welzijn en kennis en ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening.
* Je bent bereid tot het volgen van interne scholingsactiviteiten.
* Je hebt aantoonbare communicatieve vaardigheden.
* Je hebt een flexibele werkhouding.
* Je bent op korte termijn inzetbaar.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO Ziekenhuizen, functiegroep 35, maximaal €2.665,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8.33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.

Informatie

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op Mark Boots, Hoofd Zorgeenheden: 023-5588221 of  e-mail pmmboots@sein.nl.

In de tweede week van mei zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae onder vermelding van het vacaturenummer zien we graag tegemoet voor 5 mei a.s. via de knop ‘direct solliciteren’. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.  Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.