Functienaam

Medisch secretaresse

Aantal uren per week

24 uur (werkdagen maandag, woensdag en donderdag)

Werkplek

Bij SEIN zijn wij per direct op zoek naar een medisch secretaresse om ons team in Amsterdam-Noord te versterken. SEIN, de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, is een gespecialiseerd centrum gericht op de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met (complexe) epilepsie en slaap waak stoornissen. Wij zoeken een enthousiaste collega.
De polikliniek Amsterdam bestaat uit een klein team van twee neurologen, een verpleegkundig specialist, een maatschappelijk werkende en twee medisch secretaresses. Onze secretaresse heeft op een andere locatie van SEIN urenuitbreiding gekregen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Op de polikliniek komen mensen met epilepsie op het spreekuur van de neurologen of verpleegkundig specialist en hebben eventueel een afspraak met de maatschappelijk werkende voor begeleiding en voor hulp en advies. De kerntaak van de secretaresse is alles rondom deze spreekuren te regelen en te zorgen dat de dag efficiënt verloopt. 
Van de medisch secretaresse wordt verwacht dat ze zorgdraagt voor de spreekuurondersteuning.

Functie

Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van de spreekuren van de diverse disciplines die op de polikliniek werkzaam zijn. Je staat patiënten en derden (telefonisch) te woord. Je schrijft patiënten in en nodigt ze uit voor afspraken zowel schriftelijk als digitaal. Je ontvangt patienten op de polikliniek en plant afspraken in. Verder verzorg je de medische correspondentie en houd je het medisch elektronisch dossier up-to-date. Daarnaast zijn nog overige administratieve werkzaamheden zoals onder andere het zorgdragen voor bestellingen van benodigde materialen/kantoorartikelen. Ook zijn er gebouwbeheer taken.

Profiel

  • opleiding bij voorkeur Havo/MboO4 aangevuld met een secretaresse opleiding bijv. NAMS;
  • relevante werkervaring;
  • bij voorkeur kennis van de medische terminologie;
  • kennis van Word en Excel;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • stressbestendig;
  • representatief;
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • een flexibele werkhouding.

Wij bieden

Een boeiende afwisselende baan binnen een gespecialiseerde werkomgeving.
Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 35 en bedraagt maximaal € 2.882,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarispeil 01-01-2021); exclusief eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosemary van Beljouw, Hoofd Ambulante Zorg, 023-5588946 of per e-mail rvbeljouwhallen@sein.nl. Ook kun je kijken op www.sein.nl,

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet voor 5 december a.s. via de knop ‘direct solliciteren’. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De gesprekken zijn gepland op maandagmiddag 14 december a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/