Functienaam

Medisch Elektronicus

Aantal uren per week

36 uur per week

Informatie algemeen

SEIN is een gespecialiseerd kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en aanverwante aandoeningen. Behalve (poli)klinisch onderzoek, behandeling en begeleiding biedt SEIN ook langdurige woonzorg, logeermogelijkheden en dagbesteding voor mensen die als gevolg van de epilepsie niet (meer) zelfstandig kunnen functioneren. Kinderen en jongeren met epilepsie kunnen bij SEIN speciaal onderwijs volgen. In het Slaapcentrum van SEIN kunnen mensen terecht voor de diagnose en behandeling van een slaapprobleem. Een ander belangrijk werkgebied van SEIN is het wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met academische ziekenhuizen en buitenlandse epilepsiecentra.

Werkplek

De afdeling Informatie-, communicatie- en medische technologie (ICMT) werkt aan innovatieve ‘state of the art’-oplossingen en IT technieken om de toppositie van SEIN op het gebied van epilepsie en verwante aandoeningen te behouden.

Binnen ICMT is het team Medische Technologie verantwoordelijk voor het in goede staat brengen en houden van alle medische technologie. Daarnaast adviseert de afdeling de klinisch fysicus bij selectie, introductie, gebruik en vervanging. De medewerkers van de afdeling hebben kennis van de toepassing van apparatuur binnen de verschillende zorgafdelingen en zijn een vanzelfsprekende schakel tussen gebruikers van medische apparaten en leveranciers. De komende jaren zal de zorg, mede als gevolg van diverse nieuwe technologische ontwikkelingen, veranderen en daarin zal dit team een belangrijke bijdrage leveren. 

Ter versterking van het team Medische Technologie zijn we op zoek naar een medisch elektronicus voor onze locatie in Heemstede.

Functie

Als medisch elektronicus ben je onderdeel van het team Medische Technologie (4 FTE). Voor de uitvoering van je werkzaamheden krijg je opdrachten en functionele aanwijzingen van en je rapporteert aan de klinisch fysicus/beheerder medische apparatuur.

 • Je werkt samen met artsen, onderzoekers en verplegers in het kader van je kennis van de specialistische medische apparatuur bij SEIN
 • Je werkt daartoe nauw samen met je collega’s van het team en met de collega’s van de ICMT-afdeling 
 • Je bent verantwoordelijk voor zowel preventief onderhoud, reparatie als kalibratie van medische apparatuur. Je beoordeelt de uitgevoerde werkzaamheden van derden, werkt samen aan het onderhoud en geeft de apparatuur vrij voor gebruik.
 • Je test de apparatuur op veiligheid en functionaliteit en voert deze werkzaamheden uit onder eindverantwoording van een ervaren collega technicus. 
 • Je hebt een actieve rol bij de beslissingen rondom aanschaf, vervanging, test opstellingen en ingebruikname  van medische hulmiddelen in het kader van jouw technische competentie. 
 • Daarnaast inventariseer en registreer je apparatuur, administreert werkzaamheden en beheert gebruiksaanwijzingen, servicedocumentatie en vakliteratuur
 • Verder geef je instructie aan gebruikers over apparatuur, beantwoord vragen en verhelp je problemen met apparatuur.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding, aangevuld met vakgerichte opleidingen voor medische technologie, bij voorkeur gecertificeerde opleidingen voor MT-A en MT-B
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring met KNF-apparatuur (EEG registratie) en/of  camerasystemen voor diagnostische observatie en toepassingen
 • Je bent bereid aanvullende cursussen te volgen die nodig zijn voor het werken met specifieke apparatuur
 • Je volgt de ontwikkelingen van medische technologie voor de behandeling van epilepsie in de zorg en weet deze toe te passen
 • Je bent gewend samen te werken, hebt goede sociale vaardigheden, bent klant- en servicegericht en kan kwaliteitsgericht denken
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beschikt over gevoel voor verantwoordelijkheid 
 • Je hebt affiniteit met ICT in verband met steeds complexere technische systemen.

Wij bieden

Als medisch elektronicus ben je ingedeeld in functiegroep 50 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 3.490,-  bruto per maand bij een volledig dienstverband en zowel een eindejaarsuitkering als vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling, bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Stiliyan Kalitzin, Hoofd Medische Technologie SEIN via telefoonnummer 023 558 8248 en voor algemene informatie met Leo Arends via telefoonnummer 023 558 8482.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 1 januari 2019 via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.