HomeWerken bij SEINAlle vacaturesManager Wonen Salem, Uitkijk en Opdreef

Functienaam

Manager Wonen Salem, Uitkijk en Opdreef

Een sterke persoonlijkheid met een hart voor de zorg

Aantal uren per week

32 uur per week (per 1 juni 2019)

Werkplek

De woongebouwen Salem, Uitkijk en Opdreef op de locatie Meer & Bosch te Heemstede kenmerken zich door een diversiteit aan cliënten die worden ondersteund door twee teams.
Eén team biedt begeleiding en zorg aan achttien cliënten die wonen in het monumentale pand Salem. Naast epilepsie hebben zij veelal ook een verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of een lichamelijke beperking. Autisme, problemen door ouderdom of met gedrag komen in beperkte mate voor. De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige en huiselijke omgeving.
Het andere team biedt begeleiding aan vierentwintig cliënten die wonen op de Uitkijk, Opdreef en op de bovenste etage van Salem. Binnen de mogelijkheden van de cliënt is het streven zo zelfstandig mogelijk te wonen. Naast epilepsie kan er onder andere sprake zijn van psychosociale problematiek, een licht verstandelijke beperking of een lichamelijke beperking.
Binnen beide teams wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken. Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. Deze is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt.

Functie

Als Manager Wonen bij de RVE Langverblijf ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van professionele en warme zorg aan onze cliënten. Je geeft leiding aan ongeveer veertig enthousiaste professionals. Je coacht hen, zodat zij zo zelfstandig en verantwoordelijk mogelijk kunnen werken. Naast aansturing van de teams ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste balans tussen het cliëntbelang en het voeren van een optimale bedrijfsvoering. Je voelt je als een in vis in het water in deze –soms tegenstrijdige- belangen, zodat binnen de financiële kaders onze cliënten de best mogelijke begeleiding krijgen, die door tevreden en gemotiveerde professionals gegeven wordt.

Profiel

Een Manager Wonen heeft een veelzijdige functie met bijbehorende kenmerken. Om te beginnen vragen we een afgeronde managementopleiding op minimaal HBO niveau.
Daarnaast ben je analytisch, proactief, creatief, vernieuwend, geduldig, stressbestendig en een doorzetter. Voor de diverse contacten is vereist dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, tact, geduld en overtuigingskracht. Binnen Salem, Uitkijk en Opdreef is het van belang dat je -samen met de psycholoog- in staat bent medewerkers als team en als individu te betrekken bij de gewenste afdelingsontwikkeling en hen te motiveren zich continu te ontwikkelen. Daar is binnen SEIN alle ruimte voor. Daarnaast is het van belang goed oog te hebben voor de vraag van de cliënt in samenhang met gestructureerd en resultaatgericht werken.
De volledige functiebeschrijving inclusief competenties kun je opvragen bij de personeelsadministratie van SEIN (personeelsadministratie@sein.nl).

Wij bieden

Een veelzijdige managementfunctie in een enthousiast team. Het salaris is conform CAO ziekenhuizen, (aanloopschaal) functiegroep 60, maximaal € 4.466,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
De aanstelling is voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid vindt omzetting plaats in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilonka Wildenberg, directeur RVE Lang Verblijf, telefoon 023 558 8701.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld!

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet voor 12 mei a.s. via de knop ‘direct solliciteren’. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.  Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Een selectieassessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de tweede helft van mei.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.