HomeWerken bij SEINAlle vacaturesKlinisch Neuropsycholoog (tevens inhoudelijk hoofd)

Functienaam

Klinisch Neuropsycholoog (tevens inhoudelijk hoofd)

Aantal uren per week

Minimaal 24 uur

Info algemeen

Epilepsieaanvallen… Paroxysmale aandoeningen… Psychogene niet-epileptisch aanvallen (PNEA)... Het is de dagelijkse praktijk bij SEIN, één van de belangrijkste epilepsiecentra van Nederland en op weg naar dé paroxysmale expert van Europa. Een plek waar je jezelf als Klinisch Neuropsycholoog wellicht niet direct had gezien, maar die in jouw vakgebied wel een heel interessante dynamiek heeft te bieden in diagnose, behandeling en begeleiding van een bijzondere doelgroep. In de kliniek en op de polikliniek locatie Heemstede gaat de patiënt vóór papierwerk. Daarbij krijg je de kans om direct als volwaardig lid van het team mee te werken aan wetenschappelijke publicaties en als inhoudelijk hoofd een bijdrage te leveren aan de kwalitatieve groei van het team.

Functie

Als ervaren professional weet je waar je als Klinisch Neuropsycholoog het verschil kunt maken in het leven van volwassenen, kinderen en jonge mensen, maar wat je waarschijnlijk niet weet, is wat deze functie op SEIN-locatie Meer en Bosch in Heemstede zo aantrekkelijk maakt. Denk aan een combinatie van psychologie en geneeskunde, 24-uurs EEG-registratie met multidisciplinaire analyse, PNEA-behandelingen en prechirurgische screenings. Werken, zowel klinisch als poliklinisch met kinderen en jongeren, onder wie ook mensen met een verstandelijke beperking. Bovendien bieden we in principe maximaal vijf behandelingen; indien nodig verwijzen we daarna door naar de GGZ. Deze kortdurende patiëntrelaties zorgen ervoor dat je gegarandeerd veel verschillende patiënten te zien krijgt.
Als Klinisch Neuropsycholoog zorg je samen met het Hoofd Bedrijfsvoering Klinische Neurofysiologie &  Psychologie, voor een duale aansturing van de afdeling.

Profiel

We zoeken een BIG geregistreerde Klinisch Neuropsycholoog. Neuropsychologische kennis en ervaring is een belangrijke vereiste voor deze baan. Daarnaast past je persoonlijkheid bij de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel. Bovendien ben je een collega met ideeën. Daarom horen we graag van je wat je verwacht van de nieuwe stap in je carrière en laten je dan meteen zien hoe verrassend veelzijdig het werk als psycholoog bij SEIN is.

Wij bieden

Een salaris conform de CAO-Ziekenhuizen en zowel een vakantietoeslag als eindejaarsuitkering van 8,33%. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1904.14/JK. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.