HomeWerken bij SEINAlle vacaturesGZ-psycholoog Slaap-Waakcentrum (Heemstede)

Functie

GZ-psycholoog

Aantal uren per week

28-32 uur per week

Ben je in het bezit van een diploma GZ-psycholoog? En wil je werken in een expertisecentrum op het gebied van slaap-waakstoornissen en epilepsie?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren.

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor epilepsie en slaap-waakgeneeskunde. Jaarlijks vinden ruim 13.000 polikliniekbezoeken plaats ten behoeve van de diagnose en behandeling bij onbegrepen aanvallen, refractaire epilepsie en complexe slaapstoornissen. SEIN beschikt hiervoor over twaalf poliklinieken boven de grote rivieren. Aanvullend komen jaarlijks ruim 1.000 patiënten voor een korte opname naar de afdeling KNF in Zwolle en een vergelijkbaar aantal naar de kliniek in Heemstede. Deze afdelingen zijn gericht op hoogwaardige video-EEG diagnostiek en op meerdaagse aanvalsregistraties.
SEIN heeft met het UMCU een intensieve samenwerking op het gebied van  Epilepsiechirurgie. Verdere samenwerkingsverbanden bestaan er met het LUMC (Paroxysmaal Centrum) en met overige (academische) ziekenhuizen in de regio.
De kracht van SEIN ligt in de multidisciplinaire aanpak, waarbij gespecialiseerde (kinder)neurologen, neurofysiologen, psychologen, klinische genetici, een klinisch fysicus, een radioloog en een psychiater nauw samenwerken. Kenmerkend zijn “korte lijnen” en een grote toegankelijkheid tussen de collega’s onderling, wat zorgt voor een prettige en collegiale werksfeer.

Functie

Je houdt je bezig met het verrichten van intakes en het opstellen van een behandelplan, gebruik makend van informatie uit vragenlijsten. Je geeft psycho-educatie en trainingen. Je voert kortdurende cognitief gedragstherapeutische behandelingen uit. Daarnaast draag je specifieke kennis over aan andere behandelaars c.q. zorgverleners.
Je verwerft wetenschappelijke kennis en houdt deze op peil. Je bent medeverantwoordelijk voor het in stand houden en verbeteren van een kwalitatief goed diagnostisch- en behandelbeleid. Daarnaast begeleidt je basispsychologen en participeert actief in ontwikkeling van beleidsprocessen. Wetenschappelijk onderzoek kan deel uitmaken van de functie.

Profiel

Je hebt een academische opleiding tot psycholoog aangevuld met de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en staat ingeschreven in het BIG-Register als Gezondheidszorgpsycholoog. Je beschikt over een cognitief gedragstherapeutisch denkvermogen. Je bent in staat systematisch, doelgericht en zelfstandig te werken en functioneert goed binnen een multidisciplinair team.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO-ziekenhuizen, functiegroep 65, minimaal
€ 3.490,- en maximaal € 5.257,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33% Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Bij ongewijzigde omstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fatmir Miftari, Hoofd Slaap-Waakcentrum, via telefoonnummer 06 5329 6728.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet (uitsluitend via de vacature op www.sein.nl) via de link 'direct solliciteren' onder de vacature. Vermeld daarbij het vacaturenummer.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.