HomeWerken bij SEINAlle vacaturesGZ-psycholoog Kind en Jeugd

Functienaam

GZ-psycholoog Kind en Jeugd

Aantal uren per week

24-32 uur

Info algemeen

Epilepsie… Paroxysmale aandoeningen… Psychogene niet-epileptisch aanvallen (PNEA)... Het is de dagelijkse praktijk bij SEIN, een van de belangrijkste epilepsiecentra van Nederland. Hier bieden we elke dag opnieuw de beste zorg en expertise bij aanvalsgewijs optredende (hersen)aandoeningen.

Werkplek

Een plek waar je jezelf als GZ-psycholoog wellicht niet direct had gezien. Maar die in jouw vakgebied wel een heel interessante dynamiek heeft te bieden in diagnose, behandeling en begeleiding van een bijzondere doelgroep. In de kliniek en polikliniek op locatie Heemstede gaat de patiënt vóór papierwerk. En krijg je de kans om direct als volwaardig lid van het team mee te werken aan wetenschappelijke publicaties en je verder te ontwikkelen tot klinisch (neuro)psycholoog. Ook uniek: gz-psychologen Kind en Jeugd die in epilepsiepatiënten hun nieuwe doelgroep herkennen, mogen bij ons hun eigen sollicitatiegesprek samenstellen. Lees daar meer over op gz-psycholoog-sein.nl .

Functie

Als professional weet je waar je als gz-psycholoog het verschil kunt maken in het leven van kinderen en jonge mensen. Maar wat je waarschijnlijk niet weet, is wat deze functie bij SEIN-locatie Heemstede zo aantrekkelijk maakt. Denk aan comorbiditeit waardoor vrijwel altijd sprake is van een combinatie van psychologie en geneeskunde. 24-uurs eeg-registratie met multidisciplinaire analyse. PNEA-behandelingen. Prechirurgische screenings. Werken met kinderen en jongeren onder wie ook met een verstandelijke beperking. Zowel klinisch en poliklinisch. Bovendien bieden we in principe maximaal vijf behandelingen; als dat nodig is, verwijzen we daarna door naar de ggz. Deze kortdurende patiëntrelaties zorgen ervoor dat je gegarandeerd veel verschillende patiënten krijgt te zien.

Profiel

We zoeken nadrukkelijk een GZ-psycholoog Kind en Jeugd. Dat betekent dat je beschikt over een academische opleiding tot psycholoog, aangevuld met de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Daarnaast past je persoonlijkheid bij de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel. Bovendien ben je een collega met ideeën. Daarom horen we graag van je wat je verwacht van de nieuwe stap in je carrière. We laten je dan meteen zien hoe verrassend veelzijdig het werk als GZ-psycholoog bij SEIN is. Kies hieronder een of meer onderwerpen voor een verrassende en persoonlijke kennismaking die aansluit op jouw ambities.

Wij bieden

Wij bieden je een salaris conform schaal 65 cao Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Aanstelling is voor onbepaalde tijd met inachtneming van de wettelijke proeftijd.