HomeWerken bij SEINAlle vacaturesGezondheidszorg psycholoog

Functienaam

GZ psycholoog

Aantal uren per week

24 - 32 uur per week

Werkplek

De sector Lang Verblijf biedt woonruimte en ondersteuning aan mensen met epilepsie en veelal een verstandelijke beperking. Dit betreft zowel kinderen, volwassenen en ouderen met verschillende bijkomende problematieken zoals ASS, dementie, hechtingsproblematiek en/of lichamelijke beperkingen. De sector biedt plaats aan ongeveer 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 130 plaatsen zijn en ‘De Cruquiushoeve’ te Cruquius met 240 plaatsen en Fonteinkruid te Zwolle met 40 plaatsen. Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg en maakt deel uit van de sector Lang Verblijf.
Als GZ-psycholoog is je thuisbasis het gezondheidscentrum op de ‘Cruquiushoeve’, waar je interdisciplinair samenwerkt met andere behandeldisciplines. Je ressorteert hiërarchisch onder de manager Gezondheidscentrum. Je werkt daarnaast ook vanuit de woonafdelingen waarbij je betrokken bent en bent vaak op de afdelingen te vinden. Het team van orthopedagogen/psychologen bestaat uit tien collega’s. Het is een jong en enthousiast team, waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Binnen het team is er veel aandacht voor professionalisering en ondersteunen we elkaar in complexe casuïstiek. Als GZ-psycholoog ben je zorginhoudelijk eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan en -proces rondom de cliënt.

Functie

·         Zorginhoudelijk eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan ten behoeve van de toegewezen cliënten.
·         Neemt deel aan en is voorzitter van de ondersteuningsplanbesprekingen en multidisciplinaire overleggen.
·         Draagt zorg voor het realiseren van het zorg- en behandelbeleid en stimuleert de uitvoer hiervan door de multidisciplinaire teams.
·         Inhoudelijk aansturen van zorgpersoneel en psychodiagnostisch werkers betreffende de bejegening, begeleiding en behandeling van cliënten.
·         Behandeling, advisering en training van cliënten.
·         Deskundigheidsbevordering van medewerkers individueel en in teamverband.
·         Beleidsadvisering.
·         Verrichten van (neuro)psychologische diagnostiek, intake en indicatiestelling met name bij volwassenen met een verstandelijke beperking.
·         Kan belast worden met het draaien van bereikbaarheidsdiensten b.v. de cliënten van Lang Verblijf.

Profiel

·         Academische opleiding tot psycholoog/orthopedagoog aangevuld met de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en opname in het BIG-Register Gezondheidszorgpsycholoog.
·         Kennis van problematiek bij én ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, waar sprake is van co morbiditeit/complexe problematiek.
·         Coachende vaardigheden met betrekking tot aansturen van een zorgteam.
·         Ervaringskennis inzake het toepassen van meerdere psychologische behandelmethoden en –technieken: Competentiegericht Werken, Gentle Teaching en Driehoekskunde. Systeemtherapie en EMDR strekt tot de aanbeveling.
·         Systematisch, doelgericht en zelfstandig kunnen werken.
·         Goed kunnen functioneren binnen een multidisciplinair team.
·         Tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht in de contacten met cliënten en verwanten en in de contacten met andere disciplines.
·         Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO-ziekenhuizen, functiegroep 65, minimaal € 3.490,00 en maximaal € 5.257,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Vijfvinkel, Manager Gezondheidscentrum: 023-5588801 of e-mail: ivijfvinkel@sein.nl.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag vóór 30 september a.s. tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.