Functienaam

Coördinator IOP Gebouw 5

Heb jij een diploma op niveau 4/5 en zit het coördineren van zorg in je bloed? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze uitdagende functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen.

Aantal uren per week

28-32 uur per week (mede afhankelijk van opleidingsverplichting)

Doelgroep

Gebouw 5 bestaat uit vier woonlagen met op iedere woonlaag twee woongroepen waar per woning zes cliënten samen wonen. Iedere woongroep heeft een eigen identiteit waarbij het begeleidingsaanbod aangepast wordt aan de begeleidings-/verzorgingsbehoefte van de individuele cliënt. Binnen het gebouw is een kleinschalige Dagbesteding Dichtbij met snoezelruimte voor de meest kwetsbare cliënten beschikbaar. In Gebouw 5 wonen over het algemeen volwassen en ouder wordende cliënten met naast epilepsie een verstandelijke beperking en/of multi complexe zorgvragen (o.a. autisme, lichamelijke problematiek en NAH). De begeleiding biedt deskundige zorg op het gebied van epilepsie waarbij gewerkt wordt vanuit de uitgangspunten van Gentle Teaching en competentiegericht werken. Gebouw 5 is tevens Leerhuis voor leerlingen en stagiaires van diverse (zorg)opleidingen.

Functie

Als meewerkend Coördinator IOP ben je de schakel tussen werkvloer, psycholoog/ orthopedagoog en de manager wonen. Je bent een coach voor de begeleiders niveau 2, 3 en 4 op de werkvloer; zij verrichten primair de zorg- en begeleidingstaken. Als coördinator IOP krijg je een aantal cliënten toegewezen en  ben je eindverantwoordelijk voor  het Individueel Ondersteuningsplan (IOP). Je zorgt voor goede planning, coördinatie, communicatie, afstemming en uitvoering van de werkzaamheden rondom dit IOP (zowel bij de totstandkoming als uitvoering van het plan). Je rapporteert en bewaakt de voortgang, de IOP cyclus en cliëntenbesprekingen en bent gesprekspartner in multidisciplinaire bijeenkomsten. Vanzelfsprekend onderhoud je goed contact met de ouders/wettelijke vertegenwoordigers en familie van de cliënten. Hierin ben jij als coördinator het aanspreekpunt en kijk je open naar ieders wensen, belangen en mogelijkheden. Je weet hierin de dingen met tact en zelfvertrouwen te brengen. Op deze wijze lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg- en dienstverlening op de afdeling en draag je bij aan de ontwikkeling van het afdelingsbeleid en toekomstvisie van de instelling.

Profiel

Je hebt een HBO opleiding op niveau 5 (HBO-v /SPH) of bent in het bezit van een opleiding  op niveau 4 (MBO-VPK/PBGZ) en bereid de opleiding op niveau 5  te volgen. Als Coördinator IOP zet je je elke dag in voor de zorg en begeleiding van  cliënten met complexe epilepsie en hebt affiniteit met deze doelgroep.  Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet zaken met tact, inlevingsvermogen en zelfvertrouwen te brengen en bent collegiaal. In je functie ben je een aanzienlijk deel (gemiddeld 80%) van je werktijd vrijgesteld  van de directe cliëntenzorg, maar ben je wel bereid om flexibel in te springen, daar waar nodig.  Beschik je ook over relativeringsvermogen met een flinke dosis humor, reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast, professioneel team. Als Coördinator IOP ben je ingedeeld in functiegroep 45 (conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 3.072,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. 
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding op de SEIN website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard de Geus, Manager Wonen Gebouw 5 via telefoonnummer: 023-558 8625 of email: rdgeus@sein.nl.

Solliciteren

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag o.v.v. het vacaturenummer tegemoet voor 7 april a.s. uitsluitend via de knop ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.