HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBeheerder Kwaliteitshandboek Pro6 - MAVIM

Functienaam

Beheerder Kwaliteitshandboek Pro6 (Mavim)

Aantal uren per week

8 uur per week, indien mogelijk verspreid over 2 dagdelen

Werkplek

Binnen Concern– en BestuursOndersteuning (CBO) is per 1 juli 2019 een vacature beheerder kwaliteitshandboek (Pro6) beschikbaar voor 8 uur per week. Het kwaliteitshandboek van SEIN ofwel Pro6 omvat alle protocollen, beleidsdocumenten, formulieren en procesbeschrijvingen die in Pro6 zijn opgenomen. Je verzorgt het beheer van het kwaliteitshandboek voor alles wat in de RVE Lang Verblijf wordt ontwikkeld of geactualiseerd moet worden. De collega beheerder van het kwaliteitshandboek doet dit voor Klinische Zorg en de ondersteunende diensten.
Je ressorteert hiërarchisch onder de secretaris van de Raad van Bestuur. Functioneel krijg je aanwijzingen van de strategisch adviseur Kwaliteit en Veiligheid en het management van Lang Verblijf.

Functie

Je checkt op juist gebruik van de overeengekomen afspraken (conventies) en op duplicatie en samenhang met andere documenten in Pro6. Je brengt links en relaties aan naar andere, reeds bestaande, protocollen en/of documenten, zorgt voor autorisatie van het protocol en neemt het protocol op in Pro6. Je rapporteert en signaleert op plaatsing, actualisatie, verwijdering en neemt deel aan overleg met de andere beheerder kwaliteitshandboek en de strategisch adviseur  Kwaliteit en Veiligheid. Het programma dat voor het kwaliteitshandboek wordt gebruikt heet Mavim, het programma ondersteunt het kwaliteitsmanagementsysteem van SEIN door op een eenduidige wijze werkprocessen en protocollen te beschrijven, deze onderling te verbinden én te publiceren.

Profiel

Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau en je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt accuraat en systematisch werken, dit is van groot belang bij de verwerking van de documenten in Pro6. Je bent tactvol en een doorzetter en je hebt ruime computervaardigheden en affiniteit met Mavim. Je kunt goed omgaan met Outlook, Word en Excel. Een Mavim training behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden

Een boeiende werkomgeving binnen een collegiaal team.
Een aanstelling met een werkweek van 8 uur, indien mogelijk verspreid over 2 dagen per week, voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 3.072,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertine Warmerdam-Teuwissen, secretaris Raad van Bestuur en leidinggevende CBO, via bwarmerdam@sein.nl of 023-5588 403.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag tegemoet onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 24 juli a.s.