HomeWerken bij SEINAlle vacaturesCoördinator IOP voor cliënten met een intensieve zorgvraag - Salem BG en 1

Functienaam

Coördinator IOP voor cliënten met een intensieve zorgvraag - Salem BG en 1

 - een sterke persoonlijkheid met hart voor de zorg -

Sta je stevig in je schoenen en heb je een hart dat uitgaat naar het werken met cliënten met een intensieve zorgvraag? Hou je van het werken binnen een dynamische omgeving waarin gewoond en gewerkt wordt en geen enkele dag hetzelfde is? Lijkt het je leuk om de zorgvraag rondom deze cliënten te coördineren? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie als Coördinator Individueel Ondersteunings Plan (IOP). Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren.

Doelgroep

Salem begane grond en eerste verdieping bieden woonzorg en begeleiding aan 18 volwassenen cliënten, van verschillende leeftijden. Binnen de mogelijkheden van de cliënt is het streven om de cliënt zoveel mogelijk te ondersteunen in de eigen regie. Dit kan uiteenlopen van het helpen kiezen tot de gewenste kleding tot het ondersteunen van het nemen in levensingrijpende beslissingen, zoals een verhuizing.
Naast epilepsie kan er sprake zijn van andere problematiek, lichamelijk maar ook psychosociaal. Denk hier bijvoorbeeld aan (hemi)parese, verstandelijke beperking en/of autisme.
De zorg- en begeleidingsintensiteit van de cliënten, die op basis van de indicatie is vastgesteld, is verschillend. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken. Onze cliënten ontvangen allen dagbesteding binnen Salem.

Functie

Als Coördinator IOP ben je de schakel tussen werkvloer, psycholoog/orthopedagoog, huisarts, familie van de cliënt en de manager. Je bent een coach voor de begeleiders C en B op de werkvloer, zij verrichten de zorgtaken. Als coördinator IOP krijg je een aantal cliënten aan je toegewezen en ieder van hen heeft een Individueel Ondersteuningsplan (IOP). Je zorgt voor goede planning, coördinatie, communicatie, afstemming en uitvoering van de werkzaamheden rondom dit IOP (zowel bij de totstandkoming als uitvoering van het plan). Je rapporteert en bewaakt de voortgang, de IOP cyclus en cliëntenbesprekingen en bent gesprekspartner in multidisciplinaire bijeenkomsten. Vanzelfsprekend houd je goed contact met de ouders/wettelijke vertegenwoordigers/familie en het werk/dagbesteding van de cliënt. Hierin ben jij als coördinator het aanspreekpunt en kijk je open naar ieders wensen, belangen en mogelijkheden. Je weet hierin de dingen met tact en zelfvertrouwen te brengen. Met wat je te weten komt, voed je het team, zodat zij horen waar het goed gaat en waar het beter kan. Er wordt ook een actieve bijdrage aan je gevraagd voor de ontwikkeling van het afdelingsbeleid en toekomstvisie van de instelling. Verder ben je flexibel, sta je met beide benen op de grond en sta je klaar om samen met de andere begeleiders de zorg zo goed mogelijk in te richten voor de aan jou gekoppelde cliënten.

Profiel

Voor ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Stevig in zijn schoenen staat en daarmee rust en vertrouwen uitstraalt en dit op de cliënten en medewerkers weet over te brengen.
 • Het talent heeft om zich in de belevingswereld van de ander te verplaatsen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in het belang van de cliënten en dit ook goed weet over te brengen aan het team.
 • Bereid is om incidenteel en in overleg onregelmatige diensten te werken.
 • Een coach is die doelgericht werkt en tevens strategisch kan schakelen.
 • Het prettig vindt om in een team te werken maar daar ook invloed op de ontwikkeling van het team wil hebben, daarom kun je zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.
 • Aanvoelt wanneer je ruimte moet geven en wanneer coaching gewenst is.
 • Initiatiefrijk is en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Ervaring heeft in het opstellen van, en werken met, ondersteuningsplannen.
 • Ervaring heeft met het werken met cliënten met een intensieve zorgvraag.
 • Een passende Hbo-opleiding heeft of bereid is deze te volgen, bv. Social work of HBO-V.
 • Ervaring heeft met coachen en/of coördineren.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast, professioneel team. Als Coördinator IOP ben je ingedeeld in functiegroep 45 (conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 3.322,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Gerard Bogaards, manager Wonen op telefoonnummer 06-82222436 of per mail: gbogaards@sein.nl. Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

P.S. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/