HomeWerken bij SEINAlle vacaturesCoördinator IOP voor cliënten met begeleiding op afstand (Salem 2e, Uitkijk en Opdreef)

Functienaam

Coördinator IOP voor cliënten met begeleiding op afstand (Salem 2e, Uitkijk en Opdreef)

- een sterke persoonlijkheid met een hart voor de zorg -

Sta je stevig in je schoenen en heb je een hart dat uitgaat naar het werken met cliënten met een (complexe) begeleidingsvraag en gedrag? Hou je van het werken binnen een dynamische omgeving waarin gewoond en gewerkt wordt en geen enkele dag hetzelfde is? Lijkt het je leuk om de complexe zorgvraag rondom deze cliënten te coördineren? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie als Coördinator Individueel Ondersteunings Plan (IOP). Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren.

Aantal uren per week

28-32 uur

Doelgroep

De grote diversiteit van leeftijd en functioneringsniveau, maakt het werken binnen binnen SUO zeer uitdagend en interessant.

Salem 2e etage, Uitkijk en Opdreef (SUO), er wonen 27 cliënten in diverse woongroepen waarbij ondersteuning geboden wordt binnen een begeleide woonsituatie. De cliënten zijn volwassenen variërend in leeftijd van 20 tot 80 jaar. Alle cliënten hebben epilepsie. Het functioneringsniveau verhoudt zich tussen normaal begaafd en licht verstandelijk beperkt, al dan niet veroorzaakt door NAH.
Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen door o.a. lichte gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen, autisme, hechting en ontwikkelingsstoornissen.
Het merendeel van de cliënten gaat overdag naar dagbesteding of werk.
De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige omgeving. Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. De ondersteuning is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt, die in samenspraak met hun worden opgesteld.

Functie

Als Coördinator IOP ben je de schakel tussen werkvloer, psycholoog/orthopedagoog, huisarts, familie van de cliënt en de manager. Je bent een coach voor de begeleiders C en B op de werkvloer, zij verrichten de zorgtaken. Als coördinator IOP krijg je een aantal cliënten aan je toegewezen en ieder van hen heeft een Individueel Ondersteuningsplan (IOP). Je zorgt voor goede planning, coördinatie, communicatie, afstemming en uitvoering van de werkzaamheden rondom dit IOP (zowel bij de totstandkoming als uitvoering van het plan). Je rapporteert en bewaakt de voortgang, de IOP cyclus en cliëntenbesprekingen en bent gesprekspartner in multidisciplinaire bijeenkomsten. Vanzelfsprekend houd je goed contact met de ouders/wettelijke vertegenwoordigers/familie en het werk/dagbesteding van de cliënt. Hierin ben jij als coördinator het aanspreekpunt en kijk je open naar ieders wensen, belangen en mogelijkheden. Je weet hierin de dingen met tact en zelfvertrouwen te brengen. Met wat je te weten komt, voed je het team, zodat zij horen waar het goed gaat en waar het beter kan. Er wordt ook een actieve bijdrage aan je gevraagd voor de ontwikkeling van het afdelingsbeleid en toekomstvisie van de instelling. Verder ben je flexibel, sta je met beide benen op de grond en steek je de handen uit de mouwen. 

Profiel

Je staat stevig in je schoenen. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer coaching gewenst is. Je straalt rust en vertrouwen uit en weet die rust ook op de cliënten over te brengen. Je hebt het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in het belang van de cliënten en hun verwanten en dit ook goed weet over te brengen aan het team.
Je bent een doorzetter en kunt goed schakelen. Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen. Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden.
Je hebt een passende opleiding op niveau 5 (bijv. HBO-V/Social work) of bent bereid de gepaste opleiding hierin te volgen. In je functie ben je een aanzienlijk deel van je werktijd vrijgesteld (gemiddeld 80%) van de directe cliëntenzorg, maar ben je wel bereid om flexibel in te springen waar nodig.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast, professioneel team. Als Coördinator IOP ben je ingedeeld in functiegroep 45 (conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 3.322,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Gerard Bogaards, manager Wonen op telefoonnummer 06-82222436 of per mail: gbogaards@sein.nl. Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.

Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

P.S. wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/