HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 4 kinderen en jongeren (Gebouw 2 - 1e etage)

Functienaam

Begeleider niveau 4 kinderen en jongeren (Gebouw 2 - 1e etage)

Aantal uren per week

24-32 uur

Heb jij een diploma niveau 4 of hoger en werk je graag met kinderen en jongeren?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie!

Doelgroep

Kinderen en jongeren die wonen of logeren bij SEIN hebben naast epilepsie vaak ook een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Afhankelijk van leeftijd en mogelijkheden gaan ze naar school, de dagbesteding of naar het werk. Naast epilepsie is er ook andere problematiek zoals gedragsproblemen, ADHD of autisme. De kinderen en jongeren hebben behoefte aan verzorging, begeleiding en structuur in een veilige en huiselijke omgeving. Ondersteuning kan divers zijn en bijvoorbeeld bestaan uit het aanleren van sociale vaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid en het ondersteunen bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren.
Een speerpunt is samenwerking met de ouders. SEIN vindt goede communicatie met de ouders zeer belangrijk, net als het samen met hen afstemmen van de begeleiding en verzorging van hun kind.

Functie

Als begeleider niveau 4 begeleid en ondersteun je cliënten op basis van het multidisciplinair samengestelde, individuele ondersteuningsplan. Je helpt hen bij het adequaat omgaan met ADL-zorg, omgang met andere cliënten, omgang met familie, recreatie en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar mogelijk stimuleer je hun vaardigheden, maar je biedt ook blijvende ondersteuning bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren. Als begeleider niveau 4 werk je ook onderdelen van het ondersteuningsplan zelfstandig uit en hebt hier contact over met de cliënt en/of diens vertegenwoordigers. Je denkt mee over het beleid in de zorginhoudelijke/organisatorische overlegvormen. Je werkt in onregelmatige diensten volgens het rooster. Het nachtelijke toezicht is centraal geregeld.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 4 of hoger en je wilt je samen met een team inzetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring hiermee is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 4 ben je ingedeeld in functiegroep 40 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.890,00 en maximaal € 2.797,00 bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. 
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Rudolf Bitter, manager Wonen, via telefoonnummer: 023-5588516 of per email naar rbitter@sein.nl

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet voor 11 oktober via de link 'direct solliciteren' hieronder.Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.