HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 3 voor volwassenen (Terp Schakel)

Functienaam

Begeleider niveau 3 voor volwassenen Terp Schakel

Aantal uren per week

36 uur

Doelgroep

SEIN heeft verschillende woonvoorzieningen voor volwassenen. Zij kunnen terecht in een woongroep met andere volwassenen waar zij voornamelijk groepsgewijs worden begeleid, maar kunnen ook meer zelfstandig wonen in een eigen appartement. Vaak ervaren cliënten bij SEIN een verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel of een lichamelijke beperking. Autisme, gedragsproblemen of problemen door ouderdom komen daarnaast met regelmaat voor bij cliënten. De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige en huiselijke omgeving.
Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. De ondersteuning is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt.

Functie

Je begeleidt de cliënten op basis van het multidisciplinair samengestelde, individuele ondersteuningsplan. Je helpt hen bij het adequaat omgaan met ADL-zorg, andere cliënten, familie, recreatie en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar nodig stimuleer je hun vaardigheden, maar je biedt ook blijvende ondersteuning bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren. Je denkt mee over het beleid in de zorginhoudelijke/organisatorische overlegvormen. Je werkt in onregelmatige diensten volgens het rooster. Het nachtelijke toezicht is centraal geregeld.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 3 en wil je samen met een team in te zetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.882,00 en maximaal € 2.798,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Anneke Prins, manager Wonen via telefoonnummer: 023-5588871 of e-mail: aprins@sein.nl.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/