HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider beschut wonen niveau 3 Salem, Uitkijk en Opdreef

Functienaam

Begeleider beschut wonen niveau 3 Salem, Uitkijk en Opdreef

Aantal uren per week

28-32 uur

Werkplek

Op Salem 2, Uitkijk en Opdreef wonen in totaal 27 cliënten in diverse woonvormen waarbij ondersteuning geboden wordt bij een min of meer zelfstandige woonsituatie. De cliënten zijn volwassenen van alle leeftijden, variërend van normaal begaafd tot licht verstandelijk beperkt een aantal met niet aangeboren hersenletsel. Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen waaronder Autisme Spectrumstoornissen, psychiatrische aandoeningen en lichte gedragsproblematiek. Het merendeel van de cliënten gaat overdag naar dagbesteding of werk.

Functie

Je begeleidt de cliënten op basis van het multidisciplinair samengestelde, individuele ondersteuningsplan. Je helpt hen bij het adequaat omgaan met ADL-zorg, andere cliënten, familie, recreatie en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar nodig stimuleer je hun vaardigheden, maar je biedt ook blijvende ondersteuning bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren. Je denkt mee over het beleid in de zorginhoudelijke/organisatorische  overlegvormen. Je werkt in onregelmatige diensten volgens het rooster. Het nachtelijke toezicht is centraal geregeld.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 3 of bereid deze te behalen. Ervaring in de psychiatrie is fijn, maar niet noodzakelijk. Je bent breed en flexibel inzetbaar, proactief en in staat ondersteuning te geven aan cliënten binnen het woon- en dagbestedingsdomein. Je voelt je aangesproken tot de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.
Denk je aan dit profiel te voldoen, dan nodigen wij je heel graag uit om met ons in gesprek te komen.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.792,00 en maximaal € 2.665,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Michiel van Maaren, manager Wonen via telefoonnummer: 023-5588540 of e-mail: mvmaaren@sein.nl.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet vóór 18 oktober a.s. via de link 'direct solliciteren' hieronder.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.