HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider Niveau 4 voor dagbesteding

Functienaam

Begeleider Niveau 4 voor dagbesteding (DAC)

Aantal uren per week

minimaal 24 uur per week, tijdelijke aanstelling

Info algemeen

SEIN verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen.
Bij SEIN zetten zo’n 1400 medewerkers zich in voor optimale zorg. Daarvoor beschikt SEIN over dertien poliklinieken, twee klinieken, drie slaap-waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs. 

Doelgroep

Het Diensten en Activiteitencentrum (DAC) biedt een breed scala van activiteiten aan cliënten van SEIN. Wij bieden dagbesteding gericht op het ontdekken, behouden en ontwikkelen van vaardigheden waarbij de vraag van de cliënt centraal staat. Er zijn vacatures in diverse teams, die dagbesteding bieden aan cliënten met vooral een begeleidings-intensieve zorgvraag en regelmatig in combinatie met een zorgintensieve hulpvraag.
Het DAC heeft voor deze cliënten diverse activeringsvormen op de locaties "Meer & Bosch" te Heemstede en "de Cruquiushoeve" te Cruquius. Binnen het DAC wordt optimaal rekening gehouden met de epilepsie en beperkingen van de cliënt.

Functie

Als begeleider Niveau 4 biedt je op professionele wijze activiteiten, passend bij wensen en mogelijkheden van de cliënt zoals beschreven in het individuele ondersteuningsplan.
Je stelt activiteitenplannen op, voert ze met je team uit en draagt zorg voor tijdige rapportage en evaluatie van het activiteitenplan van de cliënt.
Je hebt kennis van en ervaring met het omgaan met epilepsie en kunt eerste hulp bij aanvallen verlenen. Daarnaast denk je actief mee in de beleidsontwikkeling, participeert in het werkoverleg.

Profiel

Je hebt een afgeronde passende opleiding MMZ-4 of SPW-4. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met het begeleiden van cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en moeilijk verstaanbaar gedrag. Tevens heb je kennis in het eigen vakgebied, kennis van Gentle Teaching en Competentiegericht werken.
Naast relativeringsvermogen beschik je over goede zelfreflectie en goede communicatieve kwaliteiten. Voor collega’s en bovenal voor de cliënten en hun vertegenwoordigers ben je aanspreekbaar op je professionele bijdrage.
Je bent bereid om 1 tot 2 ochtenden per week op te starten in een van onze woningen en diensten te doen volgens de DAC roosterplanning op doordeweekse werkdagen.

Wij bieden

Een plezierige collegiale werksfeer met collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten en elkaar zijn en die welbewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het dienstenpakket van het DAC. Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en over de werking van de meest voorkomende medicatie als mede scholing in persoonlijke en groepsgerichte veiligheid.
Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 40, maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde omstandigheden behoort een contractverlenging, dan wel vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1903.08/OW. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.