HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider Niveau 4 Team 2

Functienaam

Begeleider Niveau 4 (Team 2)

Aantal uren per week

28-32 uur per week

Info algemeen

SEIN verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen.
Bij SEIN zetten zo’n 1400 medewerkers zich in voor optimale zorg. Daarvoor beschikt SEIN over dertien poliklinieken, twee klinieken, drie slaap-waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs. 

Doelgroep

Team 2 biedt begeleiding aan 24 cliënten die wonen op de Uitkijk, Opdreef en op de 2e etage van Salem op de locatie Meer & Bosch te Heemstede. Binnen de mogelijkheden van de cliënt is het streven zo zelfstandig mogelijk te wonen en zoveel mogelijk naar eigen wensen. Naast het hebben van epilepsie kan er onder andere sprake zijn van psychosociale problematiek, een licht verstandelijke beperking of een lichamelijke beperking.  De zorg- en begeleidingsintensiteit van de cliënten, die op basis van de indicatie is vastgesteld, is verschillend. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken.

Functie

Als begeleider niveau 4 binnen team 2 geef je uitvoering aan de dagelijkse ondersteuning van cliënten gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt conform het Individueel Ondersteuning Plan (IOP). Je begeleidt, stimuleert en/of helpt cliënten bij activiteiten in de woon- en leefomgeving, vrijetijdsbesteding, sociale contacten, e.d. Je biedt ondersteuning bij het in stand houden of vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis op MBO-niveau 4 of HBO in de richting welzijn of verpleegkunde. Verder moet je zelfstandig kunnen werken, doorzettingsvermogen hebben en communicatief en sociaal vaardig zijn. Het hebben van humor en flexibel van aard zijn is absoluut een pré. Ook de beschikking hebben over relativeringsvermogen, inlevingsvermogen, alsmede tact zien wij als sterke competenties. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van het team. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 40, maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en zowel een eindejaarsuitkering als vakantietoeslag van 8,33. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1903.05/GR. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 13 februari.