HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 4 - Gebouw Terp Schakel

Functienaam

Begeleider niveau 4 Gebouw Terp Schakel

Aantal uren per week

24 - 32 uur per week

Werkplek

Binnen Terp Schakel, liggende op het terrein van Meer & Bosch in Heemstede, wonen 32 cliënten in diverse woongroepen waarbij ondersteuning geboden wordt bij begeleiding en/of zorg-intensieve hulpvragen. De cliënten zijn volwassenen van alle leeftijden, variërend van normaal begaafd tot ernstig verstandelijk beperkt, al dan niet met aangeboren hersenletsel. Iedere groep heeft zijn eigen accent qua mate van verzorgingsbehoefte en begeleidingsaanbod. Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen als: lichte gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen en lichamelijke beperkingen.
Het merendeel van de cliënten gaat overdag naar het diensten- en activiteitencentrum (DAC).
Enkele cliënten ontvangen dagbesteding nabij het gebouw.

Functie

Als begeleider niveau 4 bied je op professionele wijze dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan cliënten conform het individuele ondersteuningsplan (IOP) binnen team 4. Je ondersteunt bij het opstellen, uitvoeren, rapporteren en evalueren van het ondersteuningsplan van de cliënt. Naast, in de eerste plaats, aanspreekpunt zijn voor de cliënten, ben je gemakkelijk aanspreekbaar voor collegae en vertegenwoordigers.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde, passende niveau 4 (begeleider C) opleiding (MMZ 4, SPW 4 en/of MBO verpleegkunde enz.) Je hebt aantoonbare ervaring met een van de hierboven genoemde doelgroepen. Daarnaast heb je kennis op het eigen vakgebied en affiniteit met en/of kennis van Gentle Teaching en Competentiegericht werken. Het is een pré dat je beschikt over actuele kennis van de doelgroep (cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en soms moeilijker verstaanbaar gedrag). Naast relativeringsvermogen beschik je over een goede zelfreflectie en goede communicatieve kwaliteiten. 
Bij voorkeur heb je ervaring met ouderparticipatie. Je bent breed en flexibel inzetbaar en in staat ondersteuning te geven aan cliënten binnen het woon- en dagbestedingsdomein. Je voelt je aangesproken tot de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel. Denk je aan dit profiel te voldoen, dan nodigen wij je heel graag uit om met ons in gesprek te komen.

Wij bieden

Wij bieden maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, functiegroep 40 (conform de CAO-ziekenhuizen), exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.  

Een plezierige collegiale werksfeer en collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar zijn en die bewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke Prins, manager Wonen 
023-5588871 of met Carol van Velsen, coördinator IOP, telefoon 023-5588872.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.