HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider Niveau 3 voor volwassenen (Team 1)

Functienaam

Begeleider Niveau 3 voor volwassenen (Team 1)

Heb jij een diploma niveau 3 en zoek je een leuke afwisselende baan?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren.

Aantal uren per week

24-32 uur per week 

Doelgroep

Team 1 biedt begeleiding en zorg  aan 19 clienten die wonen op de begane grond en 1e etage van Salem op de locatie Meer & Bosch te Heemstede. Naast het hebben van epilepsie kan er onder andere sprake zijn van een verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel of een lichamelijke beperking. Autisme, gedragsproblemen of problemen door ouderdom komen ook voor. De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige en huiselijke omgeving.
Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. De ondersteuning is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken.

Functie

Je begeleidt de cliënten op basis van het multidisciplinair samengestelde, individuele ondersteuningsplan. Je helpt hen bij het adequaat omgaan met ADL-zorg, andere cliënten, familie, bij recreatie- en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar nodig stimuleer je hun vaardigheden, maar je biedt ook blijvende ondersteuning bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren. Je denkt mee over het beleid in de zorginhoudelijke /organisatorische  overlegvormen.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 3 en je wilt je samen met je collega’s inzetten voor mensen met complexe epilepsie. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding, humor en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn  nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35  (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.792,- en maximaal € 2.665,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en zowel een vakantietoeslag als een eindejaarsuitkering van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Aantal uren per week 24 - 32 uur per week (anders is bespreekbaar).
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing  waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Gerdie Romme Manager Wonen via telefoonnummer: 023 558 8540 of e-mail: gromme@sein.nl.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag voor 18 februari 2019 tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1906.19/GR. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagochtend 20 februari.