HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 3 en 4 voor volwassen (Gebouw 3)

Functienaam

Begeleider niveau 3 of 4 voor volwassenen (Gebouw 3)

Aantal uren per week

16-32 uur per week

Algemeen

Zoek jij een leuke baan met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je enthousiast, ondernemend, proactief  en leergierig? Dan bieden wij jou een leuke werkplek aan.

Werkplek

Gebouw 3 is met spoed op zoek naar een begeleiders niveau 3 of 4. Gebouw 3 bestaat uit 4 woongroepen en 4 aanleunappartementen. De cliënten hebben zeer uiteenlopende zorgvragen. Zowel verpleegtechnische zorg als begeleidende zorg komt voor en daarom zijn wij op zoek naar iemand die allround inzetbaar is. Naast epilepsie is er sprake van autisme, persoonlijkheidsproblematiek, NAH, fysieke beperkingen. Wij bieden de mogelijkheid om scholingen te volgen om je hier verder in te verdiepen.

Functie

Als begeleider niveau 3 en 4 zet jij je in voor de zorg aan onze cliënten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de coördinator IOP. Je bent mede aanspreekpunt voor ouders. In samenspraak met de CIOP ondersteun je bij het opstellen van het IOP en neem je deel aan verschillende overlegvormen binnen het gebouw. Je draagt zorg voor de uitvoering en planning van de afgesproken werkprocessen. Je onderhoudt goede contacten met familie/verwanten en bent hierin toegankelijk en professioneel.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde, passende niveau 3, 4 of 5 opleiding. Je hebt kennis op het eigen vakgebied en affiniteit met en/of kennis van Gentle Teaching, autisme, cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en intensieve zorgbehoefte. Naast relativeringsvermogen beschik je over  zelfreflectie, humor, goede communicatieve kwaliteiten en vooral persoonlijke stabiliteit.
Je bent breed en flexibel inzetbaar en in staat ondersteuning te geven aan cliënten binnen het woon- en dagbestedingsdomein. Je werkt onregelmatige diensten volgens rooster, waarbij ook kortere diensten mogelijk zijn.
Je voelt je aangesproken tot de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris bedraagt minimaal € 1.792,- en maximaal € 2.665,-. Als begeleider niveau in functiegroep 40. Het salaris is minimaal € 1.890,- en maximaal € 2.797,-  bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Suzanne Folmer, manager Wonen, via telefoonnummer: 023-5588587 of per email naar sfolmer@sein.nl.  

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer tegemoet voor 19 april a.s. via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 25 en 26 april 2019.