HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBasisarts Gezondheidscentrum

Functienaam

Basisarts

Aantal uren per week

32 uur per week

Werkplek

De sector Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling op de locaties Meer & Bosch en Cruquiushoeve. Hier verblijven mensen met epilepsie die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Vaak spelen ook andere beperkingen daarbij een rol, zoals een lichamelijke of verstandelijke beperking, dan wel psychosociale- of gedragsproblematiek. De sector biedt plaats aan 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 90 plaatsen zijn en 'De Cruquiushoeve' te Cruquius met 280 plaatsen.
De AVG en huisartsen ressorteren evenals de andere behandeldisciplines, onder het Gezondheidscentrum en maken deel uit van de sector Lang Verblijf. Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg. Er bestaat een intensieve samenwerking tussen alle disciplines.

Functie

Je verleent samen met 4 parttime collega-artsen (AVG en huisartsen) algemene medische zorg en specifieke zorg, waaronder gespecialiseerde epilepsiezorg aan mensen met een verstandelijke beperking tijdens de kantooruren. Ook worden algemeen medische consulten verricht op de observatieafdelingen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de begeleiders van cliënten. Je onderhoudt contacten met familie/wettelijk vertegenwoordigers ten aanzien van de medische behandeling. Tevens verzorg je de medisch inhoudelijke inbreng in multidisciplinaire overlegvormen. Je ontwikkelt mede beleid op medisch-inhoudelijk gebied. Als behandelaar overleg je met de neurologen van SEIN over de epilepsiezorg. Er is regelmatig FTO (farmacotherapeutisch overleg) met de apotheker. De AVG en huisartsen zullen zorgdragen voor de supervisie van de basisarts.

Profiel

Je bent een geregistreerd arts, enthousiast en inventief. Ervaring is geen must maar wel een pré. Je beschikt over organisatorische kwaliteiten. Sociale vaardigheden zijn vereist voor intensieve contacten met cliënten, ouders/familie en begeleiders. Overtuigingskracht en het vermogen te motiveren en stimuleren zijn hierbij van belang.

Wij bieden

Een boeiende en uitdagende werkomgeving met eigen inbreng, initiatief en verantwoordelijkheden waarin je veel relevante ervaring op kunt doen. Aantrekkelijke werktijden van 08.00-17.00 uur zonder diensten. Rechtspositie en inschaling zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Salaris is marktconform met een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Vijfvinkel (Manager Gezondheidscentrum), telefoon 023-558 8801, e-mail ivijfvinkel@sein.nl of Corine Egmond-Waagmeester (huisarts) telefoon 06 2312 8797 e-mail cwaagmeester@sein.nl.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren via de link 'direct solliciteren' hieronder.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. 

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.