HomeWerken bij SEINAlle vacaturesAfdelingsassistent op oproepbasis Koningin Emma Kliniek

Functienaam

Afdelingsassistent op oproepbasis

Voor de klinische afdelingen van SEIN op locatie Meer en Bosch zijn wij op zoek naar enthousiaste afdelingsassistenten op oproepbasis.

Werkplek

De klinische afdelingen bieden faciliteiten voor diagnostiek en behandeling voor kinderen en (jong) volwassenen met epilepsie en/of met aanvalsverschijnselen, die sterk aan epilepsie doen denken. De vier klinische opnameafdelingen hebben acht bedden per afdeling en zijn geïndiceerd voor patiënten bij wie in een poliklinische setting onvoldoende duidelijkheid kan worden verkregen over de aard van de (aanvals-) problematiek. Binnen de Koningin Emma Kliniek zijn de volgende afdelingen gehuisvest: de kinderafdeling, de afdeling voor mensen met een verstandelijke beperking, de afdeling volwassenen en de afdeling EMU (Epilepsy Monitoring Unit). Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig in de ochtend– of avonddienst (van 7.30 tot 13.00 of van 16.00 tot 19.30).

Functie

Als afdelingsassistent verricht je huishoudelijke werkzaamheden gericht op maaltijden/koffie/thee, hygiëne in slaapkamers en keukens, de verzorging van het linnengoed, etc. Je signaleert de behoefte aan materialen en middelen die op de werkzaamheden aansluiten. Tevens verzorg je de (dagelijkse) aanvragen m.b.t. voeding-, en huishoudelijke artikelen en verricht je algemene afdelingswerkzaamheden. Je onderhoudt contacten met cliënten en beantwoordt eenvoudige praktische hulpvragen. Je geeft waar nodig ondersteuning aan de verpleegkundigen bij (epileptische)aanvallen.

Profiel

Je hebt kennis op (zorg)niveau 2 en relevante werkervaring, daarnaast is ervaring in de VG en/of kinderzorg  een pre. Je ben op korte termijn beschikbaar. Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid tot het volgen van interne scholingsactiviteiten. Daarnaast geef je blijk van uitstekende communicatieve vaardigheden. Als collega zien we graag iemand die zich optimistisch, enthousiast en attent gedraagt en actief wil bijdragen aan het continu verbeteren van de zorg binnen de Koningin Emma Kliniek.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende werkomgeving en een groep ervaren collega’s die je ondersteunen in je werkzaamheden. Als afdelingsassistent ben je ingedeeld in functiegroep 25 conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 2.404,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

Informatie

Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Monique Stelling (coördinator afdelingsassistenten), via telefoonnummer: 023-558 8180 (aanwezig van 7.30 tot 13.00).

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien wij graag tegemoet uitsluitend via de knop ‘direct solliciteren’ hieronder. Vermeld daarbij het vacaturenummer 1849.115/MB.
Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mails in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.